Bilbrande og to mænd ramt af skud i indvandrertæt område i Aarhus

Arkivfoto fra Avpixlat

Østjyllands Brandvæsen måtte natten til tirsdag slukke bilbrande i Herredsvang. Det skriver Østjyllands Politi.

 

Politiet har samtidig rapporteret om to mænd, der er ramt af skud i samme område, der er et af de mest indvandrertætte område i Aarhus Vest.

 

I april måned var flere områder i den vestlige del af Aarhus ramt at talrige container- og bilbrande. Et af områderne, der var hærget, var Herredsvang, hvor Østjyllands Brandvæsen ved gentagne lejligheder måtte slukke påsatte brande. Det skriver stiften.dk.

 

Og natten til tirsdag måtte Østjyllands Brandvæsen så igen rykke ud efter at der klokken 01.25 var indløbet en anmeldelse om brand i en bil, der holdt parkeret ved Trillegårdsvej i Aarhus V.

 

Container- og bilbrandene i april skete blandt andet efter, at Østjyllands Politi lukkede nogle klublokaler i Kappelvænget i det vestlige Aarhus i et forsøg på at undgå, at den bandekonflikt, som i øjeblikket er i gang i Aarhus, eskalerer yderligere, skriver stiften.dk.

 

Avisen skriver videre, at der i den seneste tid har været gjort en række uhyggelige fund i området omkring Herredsvang. I forbindelse med renoveringen af den lokale Fakta i Kappelvænget, blev der 13. juni fundet en håndgranat på taget af butikken. Stedet blev afspærret, indtil håndgranaten var blevet hentet af ammunitionsrydderne.

 

For en måned siden kunne Århus Stiftstidende fortælle, at en ni-årig dreng havde fundet en revolver i en hæk ved legepladsen i Trillegården. I tromlen på revolveren sad der fire skarpe skud.

 

I maj måned fik en fotograf, der arbejde i området, smadret sin bilrude. Der var desuden smidt et trusselsbrev ind i bilen. Fotografen blev så rystet og bange for sin familie, at at ikke vil fotografere i området, skriver stiften.dk.

 

Og nu er to yngre mænd altså blevet ramt af skud på Kappelvænget i Herredsvang i Aarhus Vest.

 

Der blev straks sendt flere politipatruljer og ambulance til stedet, der kunne konstatere, at de to mænd var blevet ramt af skud i benene. De er begge kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, og er uden for livsfare.

 

Østjyllands Politi har hele natten intensiveret patruljeringen og arbejdet på gerningsstedet. Der er afspærret på Kappelvænget, og gerningsstedsundersøgelserne pågår i øjeblikket og forventes at vare resten af natten.

 

Politiets efterforskning har indtil videre afdækket, at der blev afgivet flere skud på Kappelvænget, hvorefter flere gerningsmænd kørte fra stedet i en bil. Bilen blev set køre fra Kappelvænget og herfra i ukendt retning.

 

Vidner bedes kontakte politiet
Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set eller hørt skyderierne på Kappelvænget, set flugtkøretøjet i nat, eller som i øvrigt kunne ligge inde med oplysninger om sagen, der kunne være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…