Væbnede medlemmer af berygtet indvandrerbande i dramatisk aktion: bandeleder befriet fra hospital

Arkiv fra Colourbox
En mand flygtede i dag fra Psykiatrisygehus Slagelse. Det skete i en væbnet befrielsesaktion.
Der blev i den forbindelse affyret skud fra en gerningsmand. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det en leder af grupperingen NNV (Nord-Nordvest, red.), som er flygtet. Der skulle også være affyret skud i forbindelse med fangeflugten.
NNV er en udbrydergruppe fra indvandrerbanden Brothas, som holder til i indvandrerghettoen Mjølnerparken på Nørrebro i København.

Det drejer sig om en 24-årig mand, der hedder Hemin Dilshad Saleh. Han er 183 cm høj, almindelig til kraftig af bygning, sort kort hår, brun hud og formentlig fuldskæg. Det skriver politiet i en efterlysning sent tirsdag aften.

En hundepatrulje og betjente bevæbnet med maskinpistoler indfandt sig ved sygehuset.

 

Politiet leder i samarbejde med de øvrige sjællandske kredse intensivt efter gerningsmændene og den mand, der blev befriet fra stedet.

 

“Der er umiddelbart ingen grund til bekymring for almindelige borgere, men hvis man ser noget mistænkeligt i denne anledning, bør man henvende sig til politiet og ikke selv forsøge at tage kontakt”, siger politiinspektør Kim Kliver, Sydsjællands og Lolland Falsters politi.

 

Bandelederen var varetægtsfængslet efter et groft overfald.

 

Patienter i Retspsykiatrien er dømt eller sigtet for kriminalitet. De er samtidig psykisk syge og kan være farlige.  De bliver holdt indespærrede på hospitalerne. Antallet af retspsykiatriske patienter, som får en behandlingsdom, er tredoblet på bare 15 år.

 

Bandevold og islamisering

Brothas og udbrydergruppen har tidligere været indblandet i alvorlig kriminalitet. Det skrev Ritzau i september 2018 i forbindelse med et groft overfald, hvor offeret blev tilbageholdt i en frisørsalon, hvorefter han blev slået og sparket, ligesom der ifølge sigtelsen blev benyttet slagvåben og stikvåben.

 

Otte blev dengang anholdt.

 

Nord-Nordvest er sammen med Ydre Nørrebro tilsyneladende ved at udvikle sig til det største parallelsamfund i Danmark.
Det er præget af islamisering og bandevold som breder sig i det danske samfund.
Nu ser det ud til at denne vold er nået helt ind på et dansk hospital.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…