Berygtet boss for indvandrerklan blev udvist, men han spadserede bare tilbage over grænsen, uden at myndighederne opdagede det

Modelfoto fra en anden sammenhæng i Tyskland

Ibrahim Miri (46 år) står i spidsen for en af de store og dybt kriminelle indvandrerklaner, som hærger i Tyskland. Den benævnes Miri-klanen efter lederen.

 

Han kom til Tyskland i 1986 og søgte asyl. Det fik han dog ikke, men han fik alligevel lov til at blive på såkaldt tålt ophold.

 

I 2014 fik Miri 6 års fængsel for narkohandel. I juli 2019 blev han udvist af Tyskland og sendt tilbage til det land, han kommer fra, nemlig Libanon. Det fejrede de tyske myndigheder som en stor sejr.

 

Men denne ’sejr’ varede kun i 111 dage. Forleden vendte han tilbage.

 

Han havde ganske vist fået indrejseforbud til Tyskland i syv år, men det tog han sig ikke af.  Han krydsede fuldstændig uhindret grænsen – formentlig spadserede han bare over den.

 

Knap var han kommet ind igen, før han havde den frækhed at søge asyl i Tyskland. Og hvis han ikke kunne få status som flygtning, krævede hans advokat, at han i det mindste fik tålt ophold i landet.

 

Hullede grænser

Denne farce understreger, at grænserne mellem EU-lande de fleste steder er hullede som en si. Hvis man vil ind i et andet EU-lande, har man også meget store muligheder for at komme det.

 

Det gælder i Danmark, selv om vi har strammet grænsekontrollen væsentligt med yderst positiv virkning. Og det gælder i høj grad i Tyskland, hvor grænsekontrollen er svagere.

 

De hullede grænser bliver ikke bare udnyttede af almindelige migranter. De giver også stort spillerum for topkriminelle elementer som Ibrahim Miri.

 

De kriminelle indvandrerklaner

Indvandrerklanerne har fået stor magt i Tyskland. Man kalder dem klaner, fordi de organiserer kriminelle, der har en fælles etnisk baggrund og som regel består af folk fra samme storfamilie.

 

Disse klaner fungerer som totalt lukkede parallelsamfund. De har ikke den ringeste tilbøjelighed til at lade sig integrere i det omfattende samfund.

 

Miri-klanen har omkring 3.000 medlemmer! Den havde oprindelig sit hovedkvarter i Bremen, men er nu meget aktiv i Berlin og Essen.

 

Man vurderer, at 24 af de kriminelle klaner i Tyskland har arabisk baggrund – herunder Miri-klanen, der kom fra Libanon i 1980’erne. Otte af klanerne kommer fra Vestbalkan og tre fra Tyrkiet.

 

Disse klaner tjener meget store penge ved narkohandel, prostitution, røverier og indbrud. Miri-klanens hovedaktiviteter er narko- og våbenhandel samt prostitution.

 

Tysk politi laver en stor indsats med at bekæmpe klanerne. Men de er blevet en stat i staten, som styrer centrale dele af den kriminelle underverden og har indflydelse i samfundet.

 

Påstår, at han er forfulgt af islamistisk milits

Da Ibrahim Miri i juli blev sendt tilbage til Libanon, foregik det efter alle kunstens regler: Han blev flået ud af sengen og sat på et lejet privatfly under ledsagelse af folk fra politiets specialstyrke. Nu skulle det virkelig være. På det tidspunkt havde han allerede stået til udvisning i 13 år, uden at der skete noget.

 

Derfor er det et hårdt slag for myndighederne, at manden allerede dukker op igen, efter at have vadet over grænsen – og nu har han så den frækhed at søge asyl i det land, som han har hærget med sine kriminelle aktiviteter.

 

Hans asylansøgning bliver begrundet med, at han i Libanon blev forfulgt af den rabiate shiamuslimske Hizbollah-milits, der støttes af Iran. Han og hans advokat leverer en drabelig historie om, at Hizbollah vil have ram på ham på grund af en gammel familiefejde med blodhævn.

 

Storforbryderen vil pleje sin syge, gamle mor

Udover denne farverige historie, henviser de også til, at en udvisning af Miri vil stride med menneskerettighederne.

 

Og de giver rørende beretning om, Miri har en veninde, som han har et barn med. Nu ønsker han at flytte sammen med veninden, og så vil de begge have tysk statsborgerskab.

 

Denne forhærdede og magtfulde kriminelle forsikrer også, at han plejer sin syge, gamle mor og har planer om at flytte hende med til veninden og deres fælles søn. Ikke et øje er tørt.

 

Islamforsker og klanekspert Ralph Ghadban køber dog ikke Miris historie om blodhævn og forfølgelse i Libanon.

 

Han siger, at Miri-klanen næppe forfølges af Hizbollah. Snarere samarbejder klanen med organisationer, der er forbundet med Hizbollah. I øvrigt slår han fast, at blodhævn ikke er nogen gyldig grund til asyl.

 

Ghadban peger på, at myndighedernes skærpede kurs over for klanerne allerede har givet sig udslag i flere udvisninger af klanmedlemmer til Libanon.

 

Hvad bliver det næste?

Udlændingestyrelsen i Tyskland vil gennemføre en hastebehandling af Ibrahim Miris asylansøgning. Man gør opmærksom på, at det jo drejer sig om en storkriminel person, der havde forbud mod at rejse ind i landet.

 

Men man føjer til, at ansøgningen skal behandles efter alle formelle regler.

 

Så man ved jo aldrig. Hidtil har den mægtige boss over indvandrerklanen formået at trække de tyske myndigheder rundt ved næsen. Og selv om han havde forbud mod at vise sig i landet, vadede han bare over grænsen. Hvad bliver det næste?

 

”Det gør én rasende”

Partisekretær i Merkels store borgerlige parti CDU, Paul Ziemiak, siger:

 

”Det gør én rasende at se, hvordan den kriminel klanchef forsøger at latterliggøre vores retsstat (…) Myndighederne må afklare, hvordan det kan lade sig gøre, at en kriminel, der er udvist til Beirut, trods indrejseforbud dukker op i Bremen kort tid efter.

 

De politisk korrekte tyske myndigheder giver stort spillerum for disse parallelsamfund med rødder i den muslimske verden.

 

Indvandrerklanerne har fået enorm magt i landet. Det bliver interessant at følge, om man i det mindste kan finde ud af at smide storforbryderen Ibrahim Miri ud igen – og denne gang lukke grænsen for ham.

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/2019/news/ibrahim-miri-nach-abschiebung-wieder-in-deutschland-der-asyl-antrag-des-clan-che-65777854,jsRedirectFrom=conversionToLogin.bild.html#remId=1586700261724370348

 

https://www.bild.de/regional/bremen/bremen-aktuell/nach-der-illegalen-einreise-von-ibrahim-miri-wie-geht-es-weiter-65754920.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…