Anders Vistisen: Du har et vigtigt valg at træffe til EU-valget på søndag

Debatten om Europas fremtid og valget til EU-parlamentet drukner i øjeblikket på grund af valget til Folketinget, og det er sådan set med god grund. EU og bureaukraterne i Bruxelles er enormt langt væk fra befolkningen, og den lave valgdeltagelse rundt om i Europa viser også, at EU har en enorm mangel på demokratisk legitimitet.

 

Alligevel vil jeg opfordre jer alle til at finde vej til stemmeboksen på søndag, når der er valg til EU-Parlamentet, for vi står overfor et skelsættende valg.

 

Et valg, der vil afgøre, om danskerne fortsat skal ligge under for EU´s voksende føderalisme og illegale migration, eller om vi én gang for alle skal styrke den nye, store højrefløj, så de værste unionstanker og den ukontrollerbare migration kan blive stoppet.

 

I disse år ser vi tydeligt, hvordan EU og europæiske ledere skruer op for unionstankerne.

Der drømmes stort og flot om fælles finansminister, fælles udenrigspolitik og senest er en ægte EU-hær blevet den vådeste drøm for den tyske kansler Merkel og franske præsident Macron. Derudover ser vi allerede nu, hvordan EU´s klamme hånd eksempelvis skal bestemme barselsreglerne hos danske familier, og hvordan EU-regler gør det muligt at underbetalte filippinske og srilankanske chauffører lever i slumforhold på de danske landeveje. Alt sammen noget, der foregår henover hovedet på Folketinget, og som på grund af EU´s regler og drømme om en stor føderalistisk union, ligger de danske borgere til last.

 

Derfor har vi i Dansk Folkeparti arbejdet hårdt på at samle gode nationalkonservative kræfter i Europa, for at kunne smide grus i EU-maskineriet og sætte en stopper for EU-vanviddet.

 

Dansk Folkeparti har derfor stablet et samarbejde på benene, hvor vi sammen med blandt andet Marine Le Pen i Frankrig, Matteo Salvini i Italien, Alternative für Deutschland og Sandfinnerne vil danne en stor gruppe i EU-parlamentet, hvor vi vil arbejde hårdt på at svække EU’s overstatslighed, og hjemtage magt til nationalstaterne.

 

I mange år har flere af de gode patriotiske kræfter i EU været spredt i forskellige mindre grupper, men vi er blevet enige om, at det, der samler os, skal være stærkere, end det, der deler os. Vores splittelse har kun været til gavn for de grupper, der arbejder for Europas Forende Stater, og som blindt har set til, mens illegale migranter er væltet indover Europa og Danmark.

 

Derfor er det vigtigt, at du beslutter dig for, om du ønsker Europas Forenede Stater og en langsom udfasning af Danmarks suverænitet, eller om vi én gang for alle skal få bremset vanviddet.

 

Hvis sidstnævnte er tilfældet, vil jeg ydmygt opfordre dig til at stemme på søndag til EU-valget, og beslutte dig for, om en stemme på Dansk Folkeparti og en stor stærk højrefløj er vejen frem, eller om de pro-europæiske kræfter fortsat skal have lov at underminere den danske nationalstat og vores suverænitet.

 

Jeg synes svaret er klart, og vil anbefale dig at stemme på Dansk Folkeparti på søndag.

 

Anders Vistisen (DF) Medlem af EU-Parlamentet for Dansk Folkeparti og leder af Dansk Folkepartis delegation i EU-Parlamentet. 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…