Amina blev tvangsgift i Afghanistan – nu er hun politisk aktiv i Dansk Folkeparti og støtter Martin Henriksen i valgkampen

I mange af de steder, hvor Martin Henriksen har ført valgkamp, har han været ledsaget af en ung kvinde af helt tydelig ikke-vestlig oprindelse.

 

Og det er hun også, og hun støtter Martin Henriksen i hans valgkamp med uddeling af flyers og snakker med interesserede vælgere.

 

Hun hedder Amina Sardar. Er muslim og stammer oprindeligt fra Afghanistan, men kom til Danmark som flygtning sammen med sine forældre og har gennem de sidse to år været medlem af Dansk Folkeparti.

 

Og det er der flere grunde til.

 

 

Blev lokket til Pakistan og tvangsgift

I 2001 blev Amina som 23-årig lokket til Pakistan uden at ane, at hun skulle tvangsgiftes med en mand, som hendes forældre havde fundet til hende.

 

Hun kendte ikke manden. Blev først præsenteret for ham en uge inden brylluppet, men vidste med det samme, at ham ville hun under ingen omstændigheder være gift med.

 

Det lykkedes hende at blive skilt, hvorefter hun flygtede tilbage til Danmark.

 

Mange har undret sig over, at Amina, der er ud af flygtningefamilie og er muslim, har meldt sig ind i Folketingets mest indvandringskritiske og islamkritiske parti.

 

En fødselsdagssang blev den indirekte årsag

Men det var såmænd noget så banalt som en fødselsdagssang, der blev den indirekte årsag til medlemskabet af Dansk Folkeparti

 

Da Amina for to år siden fjerede sin 38-års fødselsdag, spurgte hendes veninde, om hun ikke skulle sætte noget fødselsdagsmusik på.

 

Men da hun spørger Amina, om der ikke er en afghansk fødselsdagssang, hun skal spille, går det op for Amin, hvor lidt hun egentlig kender det land, hendes familie kommer fra.

 

”Det satte nogle tanker i gang. For det gik op for mig, hvor meget de danske sange og traditioner betyder for mig. Bagefter talte jeg videre med min veninde. Vi snakkede politik og jeg sagde til hende, at ’jeg føler mig som DFer’,” fortæller Amina til nyhedsmediet ditOverblik og fortsætter:

 

”Min veninde er socialdemokrat og hun opfordrede til at tage en test på nettet, som kunne vise, hvilket parti man er mest enig med. Jeg tog testen, da min veninde var gået, og den viste, at Dansk Folkeparti var det parti, jeg var mest enig med. Faktisk var jeg enig i 75 procent af partiets politik.”

 

Og så meldte hun sig ind og har siden følt sig velkommen

Kort tid efter meldte Amina sig ind i Dansk Folkeparti og følte sig fra start velkommen.

 

”Det er et parti uden racister,” siger hun.

 

Til gengæld har hun modtaget et hav af hadefulde reaktioner fra det radikale muslimske miljø, da det efter et foto på Facebook af hende og Martin Henriksen under et besøg på hans kontor gik op for dem, hun var medlem af Dansk Folkeparti.

 

Det lærte hun dog hurtigt at tage i stiv arm som en del af en negativ udvikling på grund af muslimsk indvandring.

 

”Noget meget beklageligt, som jeg oplever meget i Danmark, er, at nogle muslimer er i fuld gang med at ændre vores land. I hvert fald forsøger de. Her synes jeg, de burde tage hjem og ændre det land, de kommer fra, og ikke Danmark,” siger Amina.

 

Men de skal ikke have lov til at ændre Danmark, lyder det fra Amina, som ikke lægger skjul på, at hun elsker Danmark.

 

”Danmark giver mig muligheder til konstant at udvikle mig og frihed til at være mig selv og følge mine drømme. Som dansk borger er jeg stolt af kunne leve som en selvstændig kvinde, hvor jeg kan træffe mine valg selv uden at blive påvirket af den muslimske kultur,” forklarer Amina og understreger:

 

”Jeg ser frem til at kunne bidrag med den viden, jeg har om den muslimske kultur og religion for at standse de mennesker, som udnytter og misbruger Danmarks gavmildhed og rummelighed, hvilket har stået på alt for længe, og nu skal det stoppes.”

 

Og blandt andet derfor er Amina nu medlem af Dansk Folkeparti, som efter hendes opfattelse er det eneste parti, der forsvarer og beskytter det Danmark, som hun holder så meget af og elsker, og som har givet hende tryghed og mulighed for uddannelse.

 

”Og så er Martin (Henriksen, red) en af dem, der virkelig kæmper for hårdt og stædigt for Danmark og danske værdier og traditioner, så derfor støtter jeg ham alt, hvad jeg kan i hans valgkamp,” siger Amina til Den Korte Avis.

 

Amina er mor til en datter og er ved at uddanne sig til professionsbachelor i offentlig administration og vil på et tidspunkt forsøge at komme i Folketinget.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…