Han smiskede sig ind under påskud at at bede om hjælp til køreplanen – bagefter var hendes pung væk

Wikimedia

Mandag ved 15-tiden sad en 80-årig kvinde på en bænk ved et busstoppested ved Viby Torv og ventede på bussen mod Aarhus.

 

På hver siden af kvinden sad der to mænd, og den ene af dem spurgte hende, om hun kunne forklare, hvordan han kom med en bus mod Risskov.

 

Kvinden og manden talte lidt sammen, hvorefter han rejste sig for at kigge på en køreplan og forlod stedet til fods.

 

Da kvinden kort efter steg på bussen opdagede hun, at hendes taske var lynet op og at hendes pung var forsvundet fra tasken.

 

Kvinden havde mistanke om, at de to mænd havde arbejdet sammen, så manden på den anden side af hende, havde stjålet punget fra tasken, mens hendes opmærksomhed havde været rettet mod den anden mand.

 

De to mænd beskrives som:

A – ham der spurgte om hjælp:

  • Mand
  • Dansk af udseende
  • Talte dansk

B – ham der sad på den anden side:

  • Mand
  • Mellemøstlige af udseende
  • I 30’erne

Lækre ovnretter

 

Kylling i ovn – Kyllingefilet tørrer let ud og bliver lidt kedelig, men med denne opskrift får du et lækkert og mørt måltid uden de helt store armbevægelser. Du skal bare tilbede din kyllingefilet i ovn.

 

Æggekage i ovn – Æggekage er både billig og let mad, der kan varieres i en uendelighed, og laver du æggekage i ovn, bliver den mere luftig, hvis du følger denne opskrift.

 

Kyllingelår i ovn – Kyllingelår bliver ofte børnemad, og bliver derfor ofte overset – ikke mindst fordi de har lidt tendens til at være mindre saftige end eksempelvis bryststykkerne, men det skyldes tilberedningen. Sådan laver så møre og saftige kyllingelår i ovn.

 

Bacon i ovn – Bacon kan være en lidt fedtet affære og skal du stege bacon til flere personer, er den traditionelle måde på panden pludselig en tidskrævende affære, så hvorfor ikke stege bacon i ovn i stedet?

 

Stegt flæsk i ovn – Er du vild med stegt flæsk, men mindre vild med de fedtsprøjt den traditionelle pandestegning giver på væggen og på dig, bliver du rigtig begejstret for disse metoder til at lave stegt flæsk i ovn.

 

Kartofler i ovn – Selvom kartoflen i de sidste par år er blevet sat i skammekrogen med andre kulhydratrige fødevarer, er de fortsat svære at komme uden om.

 

Frikadeller i ovn – Selvom den mest almindelige metode ikke er at lave frikadeller i ovn, er der flere fordele ved den metode frem for stegning på panden.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…