Vores civilisation er truet – og medierne glimrer ved deres fravær

Af Martin Henriksen, MF. Udlændingeordfører for Dansk Folkeparti. Kandidat i Københavns Storkreds

 

Vi er gået ind i valgkampens slutspurt. En valgkamp, der på mange måder har adskilt sig fra tidligere valgkampe.

 

Klima har fyldt umådeligt meget. Og jeg deler helt den holdning, at vi selvfølgelig skal gøre, hvad vi kan for at gøre verden til et grønnere sted, så vi kan efterlade kloden i god forfatning til vores børn og børnebørn.

 

Det er der i øvrigt også bred opbakning til i Folketinget, hvilket afspejler sig i den klima- og energiaftale som DF har indgået med alle partier.

 

Min frygt er bare, at en dagsorden som klima, hvor alle i øvrigt er enige om, at der skal gøres noget, fortrænger det faktum, at Danmark og den vestlige verden står overfor en kolossal udfordring, hvad angår indvandring – særligt muslimsk indvandring.

 

Slår vi ikke bremsen i, så …

Vi står altså overfor en civilisatorisk trussel af dimensioner, hvor mennesker med væsensforskellig kulturbaggrund bliver flere og flere. Danmark bliver mere og mere muslimsk.

 

Slår vi ikke bremsen i, så ender vi med at udslette det danske folk. Der vil stadig bo mennesker i et afgrænset geografisk område, som kaldes Danmark, men her vil ingen danskhed være at finde.

 

De kommende generationer vil vokse op uden det væsentlige – det genkendelige ved hinanden. Værdifællesskab og tryghed vil være erstattet af anarki og utryghed.

 

Den diskussion burde fylde langt mere i valgkampen. Og her glimrer de etablerede medier ved deres fravær.

 

Det handler om retningen for Danmark

Politik er nu engang defineret ved skillelinjer – altså hvilken retning vi skal sætte for Danmark.

 

Og der er altså kæmpe forskel på, om det er DF eller De Radikale, der sætter kursen for udlændingepolitikken.

 

Får De Radikale igen indflydelse på udlændingepolitikken, så vil Danmark igen blive magnet for migranter og udgifterne til ikke-vestlig indvandring vil stige. Og prisen – den betaler danskerne.

 

Derfor undrer det mig også oprigtigt, at Danmarks Radio i går, midt i en valgkamp, valgte endnu en gang at bringe en række indslag om forholdene på Sjælsmark.

 

Her forsøger man at tegne et billede af, hvor onde vi er, når vi lader afviste asylansøgere og deres børn få husly. De er altså blevet afvist asyl og skal rejse hjem. Og det skal de ganske enkelt for, at vi kan bevare Danmark og de værdier, det er bygget på.

 

Hvor retter DR ikke skytset mod forældrene?

I stedet beskæftiger Danmarks Radio sig med, hvor synd det er for de afviste asylbørn. Det kan man jo godt mene.

 

Men hvorfor vender man så ikke skytset mod forældrene, som tager deres børn som gidsler i stedet for bare at rejse hjem.

 

Danmarks Radio glemmer at nævne konsekvenserne af indvandringen. For den har nemlig også konsekvenser for børn – de er bare danske.

 

Den muslimske indvandring og danske børn

Man kunne jo som noget nyt have valgt at lave nogle indslag på, hvordan den muslimske indvandring påvirker danske børn i folkeskolerne, om hvordan danske børn bliver mobbet, fordi de er danske eller fordi de spiser svinekød.

 

Eller Danmarks Radio kunne have kørt en række indslag på, hvordan indvandringen har påvirket kvindesynet og voldtægtsstatistikkerne.

 

Danmarks Radio kunne også have valgt at lave en række indslag på, hvordan der i de muslimske miljøer groft bliver hetzet imod de personer med indvandrerbaggrund, som efter nogles muslimers opfattelse er blevet for danske.

 

Men det gør man ikke. Danskernes problemer ude i hverdagen er åbenbart uinteressante for Danmarks Radio. Især, når der er valgkamp.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…