3 tricks der tænder lysten

Alle mennesker må kende til situationen, hvor ens partner har lyst til sex, men man er slet ikke selv i stødet. Der sker for alle, og faktum er, at man bare ikke selv er herre over det. Det kan for rigtig mange være svært bare lige at tænde for sexlysten her og nu, og det gælder især, hvis den først er begyndt at falde mere og mere. Heldigvis er der nogle tips, du kan følge, hvis du gerne vil tænde din sexlyst. Det kan du læse meget mere om her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for tre tricks, der tænder lysten.

 

Udforsk dig selv og din krop med sexlegetøj

Hvis du gerne vil tænde din sexlyst, bør du først og fremmest begynde at udforske dig selv og din krop mere og mere. Til dette kan du med fordel anvende sexlegetøj, så du kan lære dig selv meget bedre at kende. Du vil med garanti opdage, at din sexlyst kun bliver øget af det. Efter du er blevet tryg ved at benytte dig af sexlegetøj i soveværelset, kan du lige så stille begynde at inddrage din kæreste eller ægtefælle i seancen.

 

Ved at eksperimentere med sexlegetøj sammen i soveværelset kan I sammen udforske kroppens mange erogene zoner. Det er lettere at få et succesfuldt sexliv i soveværelset, hvis du først er blevet klogere på, hvad der får dig i den rette stemning – og i den forbindelse er sexlegetøj det oplagte hjælpemiddel.

Planlæg et tidspunkt til hygge og intimitet

Oplever du en manglende lyst sammen med din partner, kan det også hænge sammen med, at du føler dig for stresset i din hverdag. De flestes danskeres dagligdag er præget af rengøring, madlavning og andre praktiske gøremål. Derfor er det sjældent, at man egentlig har lyst til at hygge, når man først får lagt sig i sengen om aftenen. I den forbindelse kan du med fordel aftale et tidspunkt med din partner, hvor I skal være intime sammen og ikke snakke om alle hverdagens gøremål.

 

Du kan eksempelvis købe noget frækt undertøj og gøre noget særligt ud af dig selv til denne aftale, så det ikke blot er endnu en almindelig aften sammen. Du finder et stort udvalg af undertøj her.

Sex behøver ikke kun finde sted i soveværelset

Hvis du gerne vil øge din sexlyst, kan du også begynde at tænke mere alternativt. Der er rigtig mange mennesker, der udelukkende forbinder sex med soveværelset. Det er ærgerligt, da der er så mange flere og sjove muligheder, hvis man tænker udover soveværelset. Der er eksempelvis mange muligheder, hvis I tør tage nogle chancer ude i det fri. Lyder det for risikabelt, kan I også bare begynde at være mere kærlige over for hinanden, når I er ude af hjemmet i løbet af dagen. På den måde vil du med garanti opleve, at din lyst til sex vil stige mere og mere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…