3 ting du bør overveje når du vælger mobilabonnement

Du bliver bombarderet med tilbud fra teleselskaber, som garanterer at have det bedste og billigste mobilprodukt. Men hvordan skelner du skidt fra kanel, og er der nogle tommelfingerregler, som kan gøre det nemmere at luge ud i de gode og dårlige tilbud på mobilhylden?

 

 

Disse 3 ting skal du overveje, når du vælger mobilabonnement:

 

  • Vælg mobiltelefoni uden ekstra gebyrerI mængden af mobilpakker, der hævder at være billige, er det ofte ikke prisen på hverken tale eller data, der sparer dig mange kroner på bankkontoen. En stor udgift ligger nemlig ofte i de gebyrer, som har det med at putte sig bag den lave pris.Hvis du vil finde billig mobiltelefoni, skal du derfor huske at inkludere opstartsomkostninger, faktureringsgebyrer, gebyrer i udlandet, binding og alle andre synonymer for ”ekstra udgifter”, som hurtigt kan lægge en dæmper på glæden over at have fundet et billigt abonnement.Duka er et mobilselskab, hvor du slipper for at lede efter skjulte gebyrer. De har hverken opstartsomkostninger, gebyrer eller binding. Heller ikke selvom du rejser i EU. Klik her for at læse mere.
  • Vælg et abonnement, der passer til digDet billigste abonnement vil altid være det, der bedst matcher dit mobilbehov. Hvis du derfor betaler 249 kr./md. for en mobilpakke med fri tale, fri data og en masse streamingtjenester, som du faktisk bruger, ja så er beløbet langt fra ikke uhørt.Betaler du derimod 79 kr. for en mobilpakke med 3 timers tale, selvom du i gennemsnit bruger 5 timer, og 10 GB data, når du bruger 15, så vil du aldrig kunne regne med den månedlige udgift.Få styr på, hvad du reelt bruger ved at henvende dig til dit mobilselskab for at få en opgørelse over dit forbrug. Herfra har du den nødvendige viden til at vælge et nyt produkt.
  • Undgå dyre pakkeløsningerDet er et faktum, at langt flere mobilselskaber er hoppet med på bølgen om at tilbyde tillægstjenester som en del af deres mobilpakker. Nogle gange kan du spare penge, og andre gange bliver du fristet af en tjeneste, som du reelt aldrig får brugt.Det kan derfor være et tip, kun at købe pakkeløsninger i din telefoni, hvis du i forvejen abonnerer på tjenester som Netflix, HBO, TV2 Play osv. På den måde skaber du ikke et nyt behov, men erstatter blot prisen på et eksisterende.

 

Hav disse 3 tips in mente næste gang du vælger billig mobiltelefoni.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…