Video: Lastbil laver helt vanvittig overhaling – kører venstre om et helleanlæg

“Der er chauffører, og der er ratholdere, og så er der dem, der slet ikke burde køre.”

 

Sådan skriver lastbilchaufføren Asbjørn Vester til en video, han har delt på sin Facebook-side. I skrivende stund er den delt 1350 gange og har fået et hav af kommentarer. Og det er der en meget god grund til, skriver TV2 ØSTJYLLAND, som bringer videoen, der kan ses her.

 

 

Videoen viser en anden lastbilchauffør, der overhaler Asbjørn Vester venstre om et helleanlæg på landevejen vest for Horsens.

 

– Jeg sagde til mig selv inde i vognen, at det gør han bare ikke det der. Det er dybt godnat og bør ikke finde sted, siger Asbjørn Vester til TV2 ØSTJYLLAND.

 

Overhalingen er optaget gennem et kamera, som han har siddende i venstre side af forruden, og onsdag omkring kl. 6.15 satte Asbjørn Vester det til at gemme optagelsen.

 

– Allerede fra da vi var kørt af motorvejen, kunne jeg følge ham i bagspejlet og se, at han virkelig ville fremad. Han kørte konstant op i røven på mig, og jeg tænkte, hvad er det da for en idiot, fortæller Asbjørn Vester.

 

Kort efter viste det sig så altså også, at kollegaen på landevejen ville gøre nærmest alt for at overhale.

 

Efter Asbjørn Vesters egen opfattelse kørte han selv omkring 77-78 km/t på vejen, hvor man må køre 70, og dermed kan han regne sig frem til, at den overhalende lastbil måtte have kørt en del for stærkt.

 

Ifølge Østjyllands Politi vil chaufføren umiddelbart stå til en frakendelse af kørekortet for overhalingen, men straffen er afhængig af de nærmere omstændigheder.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…