USB nøgler er stadig uundværlige i dagligdagen – læs om dem hér

Når du skal overføre store datafiler hurtigt og bekvemt mellem forskellige computere, så er det nemmest at bruge en USB nøgle. Du kan naturligvis bruge Dropbox, iCloud og forskellige webhoteller – så længe du har adgang til internettet, altså!

 

USB nøgler er enormt anvendelige til at overføre data, når du ikke har internetadgang. Samtidig kan de bruges som en ekstra backup af dine vigtigste dokumenter, så du altid kan tilgå dem uden problemer.

 

I dag findes der tre forskellige typer af USB nøgler på markedet. Så hvilken type er den rette for dig?

 

Hvilken USB nøgle skal du have i dag?

Nu om stunder findes der tre typer af USB nøgler på markedet. Nøglerne betegnes USB 2.0 foruden USB 3.0 samt USB 3.1. Sidstnævnte USB stik er den mest moderne, men også dyreste type USB nøgle på markedet i dag.

 

Forskellen mellem de forskellige USB nøgler ligger i deres hastigheder for dataoverførslen samt deres lagerplads. For blot 10 år siden var der typisk kun plads til nogle enkelte store rapporter, billeder og musikfiler på de mest gængse USB nøgler. Hastigheden var også derefter! De fleste USB 2.0 nøgler er således kendetegnet ved kun at kunne overføre omkring 30 MB i sekundet. Dette er ikke hurtigt, hvis dine filer fylder flere gigabytes!

 

I USB 3.0 og 3.1 nøglerne er hastigheden for dataoverførslen øget væsentligt. Her kan du forvente at kunne overføre mindst 500 MB i sekundet. Samtidig er lagerpladsen også øget gevaldigt i forhold til den ældre USB 2.0 version.

 

Hvis du har brug for USB nøgler med lagerplads på mere end 128 GB kan det anbefales, at du investerer i en USB 3.0 eller 3.1. Dette koster naturligvis en del mere, men til gengæld slipper du for at skulle vente på langtrukne dataoverførsler! Datamængderne i hverdagen bliver større og større, og derfor er du mere fremtidssikret, hvis du investerer i en af de moderne USB nøgler.

 

Hvor kan de fås henne? Du kan altid kaste et blik på det store udvalg af USB nøgler fra Gables.dk og lignende hjemmesider.

 

Køb din USB nøgle hos en dansk webshop eller butik

USB nøgler kan i dag fås mange forskellige steder på internettet. Langt de fleste af dem, som findes i butikkerne, er fremstillet i Kina. At de fremstilles i Fjernøsten hjælper med til at holde priserne nede for forbrugerne i Danmark. Derved kan alle være med.

 

Hvis du skal købe en god firmajulegave til dine medarbejdere, så kunne det være en USB nøgle med firmaets logo på. Dette kunne være prikken over i’et til at dele ud ved julefrokosten efter snapsen og silden.

 

Uanset om du vil købe en USB nøgle til dine medarbejdere eller bare dig selv, så kan du uden tvivl finde den billigere på udenlandske webshops. En af de mest populære hjemmesider, som sælger billige kinesiske produkter til spotpriser, er Wish. Dog er det ofte meget mere sikkert at handle ind på en dansk hjemmeside, fordi du derved er sikret, at handlen er underlagt dansk garanti og returret. Samtidig med dette hjælper du også med at støtte den danske økonomi og det danske velfærdssystem, når du handler dansk.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…