Mellemøstlig mand ville ikke flytte sig fra P-plads for handicappede – han gav kvinde spytklat og knytnæve i ansigtet

En kvinde på 42 år var på vej ind i Rema 1000 i Sønderborg. Pludselig forvandlede en fredelig eftermiddag sig til en meget ubehagelig oplevelse.

 

På P-pladsen så hun en flok unge mænd, der parkerede en bil på tværs af handicap p-pladserne. Det skriver jv.dk

 

Da hun sagde det til dem. Og så gik en af dem nærmest amok.

 

En ung mand med mellemøstligt udseende reagerede ved at sende en spytklat lige i ansigtet på hende.

 

Derefter fik hun en knyttet næve i ansigtet, skriver jv.dk.

 

Politikommissær Jens Peter Rudbeck fra Syd- & Sønderjyllands Politi bekræfter over for avisen, at politiet har modtaget en anmeldelse om vold tirsdag klokken 15.47.

 

“Politiet har noget videomateriale fra Rema 1000 og registreringsnummeret på den grønne Renault Clio, den mistænkte kørte i, så der er jo noget at arbejde med, siger han.

 

Kvinden har givet følgende signalement af den formodede gerningsmand:

 

En mand på 20-25 år, 165-175 centimeter høj, almindelig af bygning.

 

Han har sort hår, sort fuldskæg, brun hud og er muligvis af mellemøstlig baggrund.

 

Han talte dansk med accent.

 

Manden bar en beige baseballkasket, en blå dynejakke, hvide bukser og sorte Nike-sko med en hvid sål.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget ved parkeringspladsen til Rema 1000 på Nørrekobbel tirsdag eftermiddag. Oplysninger i sagen til politiet på telefon 114.

 

Samme type sag i Aarhus
 En mand på 51 år oplevede noget tilsvarende i Aarhus onsdag formiddag.

 

Her har Østjyllands Politi sigtet en 19-årig mand for overtrædelse af knivloven ved at have været i besiddelse af en dolk og en steakkniv, og for grov vold mod en 51-årig mand.

 

Den 51-årige mand har forklaret til politiet, at han kørte i sin bil omkring DOKK1 i Aarhus, hvor han forsøgte at finde en handicap-plads at parkere på.

 

Da han havde fundet en parkeringsplads, bemærkede han, at der bag ham holdt en bil parkeret hen over to handicap-pladser, og den 51-årige mand tog kontakt til den 19-årige mand, der stod ved bilen.

 

Han gjorde ham opmærksom på, at han fyldte to pladser og kunne få en bøde for at holde ulovligt.

 

Til det svarede den 19-årige “hvad rager det dig”, hvorefter han tog en peberspray frem og sprayede den 51-årige i hovedet.

 

Derefter sagde den 19-årige, at han ville hente en kniv i sin bil, hvilket fik den 51-årige til at forsøge at presse den 19-årige væk fra bilen, men det førte blot til, at han endnu engang fik peberspray i hovedet.

 

Den 51-årige løb herefter i retning mod vagterne for at få hjælp, men kort efter kom den 19-årige kørende imod dem i sin bil, holdt lige foran dem, steg ud og gik direkte hen til den 51-årige og slog ham i hovedet, så han faldt om og besvimede kortvarigt. Herefter kørte den 19-årige fra stedet.

 

Signalement og registreringsnummer på bilen blev rundkastet til patruljerne, og kort efter fik en patrulje kontakt til den 19-årige i krydset Chr. Vinters Vej/Silkeborgvej. Han blev anholdt og kørt med på stationen. Under ransagning af bilen fandt politiet de to knive.

e

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…