Travlhed hos Sønderjysk ejendomsmægler

Boligmarkedet i Sønderjylland har været positivt i 2018. Sådan har det i hvert fald været for den sønderjyske ejendomsmægler Mikkelsens Ejendomskontor. Mikkelsen holder til i Toftlund.

 

Sommerhusmarked i god udvikling

Sommerhusmarkedet er inde i en god udvikling. Især i Syddanmark er det sommerhusene, som er blevet solgt. Det er de attraktive sommerhusområder i Tønder, Haderslev og Kolding kommune, hvor efterspørgslen har været stor.

 

Mikkelsen har igennem mange år været en etableret og velkendt ejendomsmægler i det Sønderjyske. Men selvom virksomheden har været tilstede i lang tid, er der ingen tvivl om 2018 har været et godt år. Dette kan blandt andet også aflæses på boligsidens statistikker.

 

Udviklingen skyldes flere ting. En ting er at den danske økonomi er opadgående igen, efter en lang finanskrise. Opsvinget har først kunnet mærkes i de større byer – såsom trekantområdet især – som nu senere hen har påvirket markedet i Syd- og Sønderjylland positivt.

 

Noget af det flere økonomer har påpeget, er at danskerne er blevet bedre til at spare op, hvilket også hænger sammen med at rigtig mange var hårdt ramt under krisen – og her især på likviditeten. Derfor står vi også bedre rustet i dag som samfund, hvis og når en ny økonomisk krise rammer. Dette gør sig gældende for både privat og erhverv.

 

Udover en forbedret økonomi, har været skyld i opadgående marked, har den uafhængige mægler også allerede i 2017 taget nogle beslutninger omkring digitaliseringen. Dette har også resulteret i en række omlægninger i forhold til markedsføring og synlighed.

 

Balancegangen mellem online og offline synlighed, har fungeret langt bedre end nogensinde før. Ydermere er der imellem disse to ting, blevet skabt en god synergi, der har resulteret i en endnu højere top-of-mind i et konkurrencepræget marked.

Går man på kompromis med sit sommerhus?

Mange sommerhuse er i dag topmoderne, og udstyret med endnu hurtigere internet, bedre hårde hvidevarer og et større TV, end hvad man er vant til i sin helårsbolig. Der er her tale om disse luksussommerhuse – og for nogen er det en nødvendighed med alt dette – mens andre foretrækker ingen af delene.

 

Valget hænger sammen med ens præferencer. Engang var et sommerhus helt sikkert lavet i træ, der var også en brændeovn, helt sikkert ingen internet, og hverken møbler eller hvidevarer bestod af nogen form for luksus. Dette bliver efterhånden sværere og sværere at finde, men køberne til disse huse er der helt sikkert. Man forbinder et sommerhus med afstresning, og netop derfor kan det give god mening at have et frirum, hvor man blot lader sine tanker få frit spil.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…