Team Rynkeby cykler til Paris i den gode kræftsags tjeneste

Foto: Ole Sørensen

Fra byer i hele Danmark, er de nu på vej mod det store mål i Paris. I år er der igen knapt 2.000 deltagere med, på deres flotte gule cykler.

 

Mange flere ville have været med, men der sættes her en begrænsning, hvor mange allerede har skrevet sig på, til næste store tur om et år.

 

Alle deltagere har en familie historie, om kræft hos unge og ældre. Utallige sponsorer sørger også for økonomi i million klassen. Pengene går til Børne Cancer fonden, til hjælp og støtte i små og store mængder.

 

Herning har også sendt et stort hold ud på mange varme kilometer.

 

Mange måneders træning ene og med hele holdet, bærer nu social frugt, idet mange bekendtskaber, har sat sig til gavn og glæde. Vinter vejret var ingen hindring, for korte og ultra lange trænings ture. Her i Midt & Vestjylland, kan der til tider tegne sig barske vejr udsigter, men det har også styrket konditionen, hos de mange gæve kvinder mænd i alle aldre.

 

Alle glæder sig til, at kunne cykle endnu flere penge hjem, til det gode og for alle nærværende formål. Det er jo ikke bare folkene på de gule cykler, det hele drejer sig om. Et stort team af hjælpere er med på turen. Når man om mange dage, skal forlade Paris igen, står der også transport klar til Danmark, for trætte ryttere og cykler.

 

Ole Sørensen med foto og tekst

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…