Stort flertal af svenskerne vil have forbud mod muslimsk bønnekald – nu frygter de ‘gamle’ partier Sverigedemokraterne

Et stort flertal af svenskerne vil have et forbud mod muslimsk bønnekald fra minareter på moskeer i Sverige.

 

Svensk TV, SVT, har stilet spørgsmålet: Mener du, at bønnekald i Sverige skal forbydes eller mener du, at det ikke skal?

 

60 procent vil have et forbud.

 

28 procent vil ikke have et forbud.

 

Der har netop været en stor debat i Sverige om muslimsk bønnekald.

 

Det er moskeen i Växjö, som netop har fået tilladelse til bønnekald. Mange borgere var imod. Men lige lidt hjalp det. Politisk korrekte røster også i den svenske kirke gik ind for bønnekald. Og myndighederne gav til sidst det muslimske forbund tilladelse. Og den 25. maj begyndte bønnekaldet. Det skrev Den korte Avis om her

 

Det eneste parti i Riksdagen som er imod bønnekald er Sverigedemokraterne.

 

Partiet har i det hele taget igen og igen gennem snart to årtier advaret mod konsekvenserne af indvandringen. Grundlæggende på tre områder:

 

Udgifterne til asylansøgere, integration (som ville slå fejl) og social forsørgelse ville koste samfundet milliarder, og gå ud  over svensk velfærd i form af dårligere socialvæsen og sygehuse, lavere standard i skolerne og boligmangel.

 

Det seneste er svenske lægers talsmand, som siger, at det snart vil være nødvendigt med vagter på sygehusene. svt.se

 

Læs også
På vej mod islamisering i rekordfart: På blot to år har Sverige uddelt langt over hundrede tusinde statsborgerskaber

Indvandringen ville betyde langt mere og grovere kriminalitet i form af voldtægter, overfald og bandeopgør, advarede Sverigedemokraterne. Også her giver udviklingen dem ret. For eksempel er der nu igen omfattende skyderiger med flere dræbte i Malmö og andre større byer. Det er så omfattende, at statsminister Stefan Löfven har indkaldt til krisemøde.

 

Endelig for det tredje har partier advaret mod, at svensk kultur blev undergravet. Sverige ville blive mere muslimsk, sådan som man nu oplever det i Växjö.

 

De mange politisk korrekte i blandt andet medier og politiske partier har chikaneret og forfulgt Sverigedemokraterne på det groveste. De andre partier har totalt nægtet at samarbejde med Sverigedemokraterne.

 

Men nu er piben så småt ved at få en anden lyd.

 

Der skal være riksdagsvalg og lokalvalg den 9. september.

 

Opbakning til Sverigedemokraterne

Og svenskerne er nu for alvor begyndt at sige fra over for den etablerede udlændingepolitik, som er ved at undergrave det svenske samfund.

Læs også
Vores naboland i opløsning: Nu har Sverige fået en regering med en minister, der hylder ekstrem islamist

 

Den folkelige modstand viser sig i meningsmålinger som den om bønnekald. Og det viser sig i tilslutningen til Sverigedemokraterne i meningsmålingerne.

 

Her står Sverigedemokraterne til at få et kanonvalg.

 

Hos YouGov er de det største parti med 28,5 procent af stemmerne. Socialdemokraterne får 22 procent og det store børgerlige parti Moderaterne får 17,3 procent.

 

Hos Ipsos er tallene 20, 24 og 19 procent.

 

Denne opbakning til Sverigedemokraterne gør det efterhånden uholdbart at nægte at samarbejde med partiet.

 

Moderaternes leder har netop som den første antydet, at man kunne danne regering på grundlag af Sverigedemokraternes mandater. Det har udløst et kæmpe skænderi i alliancen af borgerlige partier. Det sket under det traditionelle svenske folkemøde på Gotland. (Berlingske 5.7)

Læs også
Svenskerne kriminaliserer nedladende ytringer over for ”kønsoverskridende identitet [og] udtryk”

 

De svenske socialdemokrater prøver fortsat at få valgkampen til at handle om velfærd i stedet for om indvandringens konsekvenser. Det fremgik blandt andet af statsminister Stefan Löfvens store tale på Gotland. Berlingske 6.7)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…