Spaniens socialister sætter turbo på ulovlig indvandring

Pedro Sánchez’ socialistregering forudser, at 50.000 afrikanere vil være ankommet i løbet af 2018 – med assistance fra statens søredningstjeneste

 

I dette år har hidtil ca. 43.000 unge afrikanere – fra især Algeriet og en håndfuld stater syd for Sahara – fået tilladelse til indrejse i Spanien. Nogle er sluppet gennem den marokkansk-spanske grænse ved Ceuta, men langt de fleste befordres af menneskesmuglere, som på havet ekspederer denne folkevandring videre til rederier, som i egen forstand er godgørende.

 

I juni 2018 overtog PSOE (socialistpartiet) regeringsmagten, og statsminister Pedro Sánchez giver disse aktører frit lejde til trafikken – kraftigt opmuntret af den globalt indstillede multimilliardær Georges Soros og støttepartiet Podemos (“vi kan”). De socialistiske borgmestre i Barcelona og Valencia var også hurtigt ude for at byde velkommen til skibe med unge mænd fra den anden side af Middelhavet – bl.a. “Aquarius”.

 

Statens søredningstjeneste

Torsdag d. 11. oktober ankom 140 immigranter fra “subsahara” til havnebyen Motril og derefter blev 460 fra Nordafrika samlet op og ført til Málaga af statens søredningstjeneste (Salvamento Marítimo). På privat initiativ blev de sendt videre – ind i landet uden nogen form for kontrol fra politi eller sundhedsmyndigheder.

 

Især er skibet “Open Arms” aktiv ved overførslen af “passagererne” til Spanien – med udtrykkelig godkendelse fra regeringen.

 

I forvejen strides politikerne om det catalanske selvstyre og om en planlagt flytning af general Francos kiste fra Valle de los Caídos i Sierra Guadarrama nord for Madrid. Den udbredte kriminalitet, der skyldes illegale immigranter, bliver nu en tredje “knast” i det politiske spil.

 

Protester

Med demonstrationer og tilkendegivelser i aviser og på internettet begynder unge og ældre spaniere at reagere mod den afrikanske invasion, som venstrefløjen nu påtvinger dem. Et hidtil upåagtet oppositionsparti – VOX – ser ud til at få massiv fremgang blandt vælgerne. D. 7. oktober samlede det 10.000 personer til et protestmøde i konferencehallen Palacio Vistalegre i Madrid.

 

Talerne langede ud efter de to borgerlige “kujonformationer” PP – “Folkepartiet” (det forhenværende regeringsparti) og “Borgerne” (Ciudadanos, liberalt orienteret), men frem for alt lovede de at bekæmpe de to venstrefløjspartier – PSOE og Podemos. Santiago Abascal, formand i VOX anklager dem for at føre en skadelig politik, som fører til et “dødt Spanien”.

 

De forsamlede sluttede arrangementet med at synge nationalsangen: “Viva España”.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

https://www.voxespana.es/vistalegre-7octubre

https://www.dreuz.info/2018/10/14/le-gouvernement-socialiste-espagnol-sassocie-aux-passeurs-mafieux-pour-faire-entrer-des-migrants/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+drzz%2FPxvu+%28Dreuz%29

https://casoaislado.com/sanchez-permite-la-ong-open-arms-traiga-espana-mas-700-inmigrantes-ilegales-solo-dia/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…