Sharia i England og Sverige – islamister ved domstolene undergraver fundamentet

Ebtisam Aldebe: Lægdommer i en svensk retssag

De vestlige samfund står som en taburet på tre ben. Den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt. Svigter bare et af benene som følge af porøsitet, så vælter det hele.

 

I England og Sverige er der eksempler på, hvordan islamisters indtog ved den dømmende magt, kan påvirke systemet og dermed resten af samfundet.

 

Sharia ved domstolene i England

Dr. Imran Waheed er psykiater, og bruges som ekspert ved domstolene i England. Han bidrager blandt andet med vurderinger af, om en person er tilregnelig eller farlig, om en person er egnet til at have en våbentilladelse, og om en person er mentalt rask nok til en retssag, se Daily Mail her, og Geller Report her.   

 

Nu er det bare sådan, at han i mange år har været en central figur i en afdeling af Hizb ut Tahrir. Dengang sagde han i et interview til BBC : “Jeg har ikke respekt for nogen anden lov end Allahs, så jeg er ligeglad med ærlighed overfor loven……jeg tager mig kun af islams lov. Jeg er ligeglad med love lavet af noget menneske”. 

 

Godt nok har han siden sagt til MailOnline, at han har forladt gruppen og ændret holdning.

 

Imidlertid har han så sent som i november 2017 talt varmt for Kalifatet i den afdeling af Hizb ut-Tahrir, som han hævder at have forladt. Det gjorde han på en officiel internet udsendelse. 

 

Men hvad er der galt i det ? Hvad er problemet ?

 

Systemerne er komplementære og dilemmaet absolut

Enhver der ved bare lidt om islam ved, at det er en pligt, som god muslim, at fremme islams sag, og at det i den bestræbelse er lovligt at lyve (taqiyya).

 

Når Dr. Waheed til retten skal afgive ekspertudtalelse, eksempelvis om en muslim er tilregnelig og egnet til at have våbentilladelse, er problemet indlysende. 

 

Sagt på en anden måde. Psykiateren er inhabil, for han kan ikke være tro overfor Allah og samtidig sandfærdig og objektiv i Englands retssale, der i den grad er vestlige og “man made”.

 

Det er enten eller. Han må vælge. Dilemmaet er absolut.

 

Sharia ved domstolene i Sverige

Den inhabile psykiater i England er eksempel på, hvordan islamistisk infiltration i retssystemet kan påvirke udfaldet. Men hvad sker der, hvis man går skridtet videre, og lader det islamistiske værdigrundlag ligge 100% til grund for dommen ?

 

Så bliver domstolen en sharia-domstol, og det er der et eksempel på i Sverige.  

 

Ved Tingsretten i Solna blev en mand frifundet for hustruvold. I begrundelsen finder man både klantænkning og politisk islam :

 

Tingsretten mener, at man ikke kan stole på kvinden – og at mandens familie “virker til at være en god familie, til forskel fra hendes, hvilket også har betydning for vurderingen af skyldsspørgsmålet”. 

 

Solna Tingsret mener også, at kvinden burde have grædt, da hun afgav forklaring. “NN har afgivet forklaring uden at vise nogen følelser, hvilket ikke fremstår som selvoplevet”.

 

Tingsretten anser, at kvinden burde have vendt sig til mandens familie, ikke politiet, eftersom parret er gift ifølge sharialov, se THE LOCAL her, Expressen her og Den Korte Avis her.            

 

Det var to domsmænds indstilling, som lå til grund for afgørelsen. Det rejste voldsom kritik og de blev kort efter udelukket fra Tingsretten. Læs mere her

Glem kompromisser og brobygning – den gyldne middelvej findes ikke 

Islam er intolerant. Ligeværdig sameksistens er forbudt. At bøje sig mod hinanden og mødes på midten er en umulighed. Også i retten.

 

Det er i det diametrale modsætningsforhold, årsagen til “ormædningen” ligger. Ligesom problemet i forhold til de vestlige samfund vokser i takt med muslimernes religiøsitet, så vokser også problemet ved domstolene proportionalt med den islamistiske indflydelse. 

 

I sagen fra England nøjedes man med at lytte til en islamists ekspertudsagn. Det kan være alvorligt nok, men i Sverige lykkedes det islamisten Ebtisam Aldebe, der var lægmand i sagen om hustruvold, at få domstolen til at følge religiøse retningslinjer fremfor svensk menneskeskabt jura. I en artikel fra AFTONBLADET kan man læse mere om hendes kvalifikationer her.

 

Tænk at det kunne komme så vidt i Sverige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…