Sådan får du mest ud af Black Friday!

Årets største shoppedag står for døren, nemlig Black Friday, der helt præcis løber af stablen fredag den 23. november. Måske har du gjort dig overvejelser om, hvordan du bedst forbereder dig til denne dag, eller måske har du blot planer om at gå og ose lidt i butikkerne og se, om der skulle dukke noget interessant op? Uanset hvilken taktik du har valgt, giver vi dig her en række gode tips og tricks til at få mest muligt ud af dagen.

 

Black Friday er den perfekte anledning til at afsondre markedet og finde ud af, hvad man kunne tænke sig af lækkert nyt køkkenudstyr. Du kan med fordel også lægge dine julegaveindkøb på Black Friday og dermed give bedre gaver uden at blive flået.

 

Den store shoppedag kan også give anledning til at kaste dig ud i noget nyt. Har du for eksempel overvejet at hoppe på med på sous vide-vognen, er Black Friday en oplagt mulighed for at finde et godt tilbud og endelig komme i gang.

 

 

Få fornyet køkkensortimentet til den halve pris

 

Gastrofun.dk gør også et stort nummer ud af Black Friday. Det er på denne dag, du har mulighed for at slå til og få de bedste tilbud på eksklusivt køkkenudstyr og råvarer af bedste kvalitet. Se f.eks. deres oversigt over de bedste tilbud på Black Friday og få god inspiration til, hvordan du kan udvide dit køkkensortiment.

Det kan være, du gerne vil imponere vennerne til julefrokosten eller overraske svigerfamilien til julemiddagen? Uanset hvilke ønsker, du måtte have, finder du på Gastrofun det ultimative køkkenudstyr til ethvert behov.

 

 

Få stillet sulten i køen

Selvom Black Friday er enhver forbrugers våde drøm, er det også en dag, hvor man må væbne sig med tålmodighed. Særligt hvis du vælger at begive dig ud i kampens hede i et shoppingcenter, kan din tålmodighed blive sat på prøve, og det er derfor er det en god ide at forberede dig godt forinden. Det kan være hårdt og trættende at shoppe, og er blodsukkeret i bund, hjælper det ikke ligefrem på tingene.

 

Lav derfor gerne dine egne lækre snacks, som er lige til at hive frem, mens du står og venter i køen. Prøv for eksempel at lave dine egne rugbrødsstænger eller frøsnappere. Vil du gerne have medgørlige børn med på indkøb og undgå pinlige og udmattende scener, er et godt trick at medbringe nogle hjemmelavede pølsehorn eller chokolade-cookies. Når sejren er jeres, og indkøbene er i hus, kan I fejre det med lækre sandwiches med skinke og ost og hjemmelavede flæskesvær.

 

Se alle BLACK FRIDAY tilbuddene her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…