Nettet strammes om Heidi Abildskovs morder takket være ny metode – nu kan du hjælpe politiet

En mordsag tilbage fra 2012 er nu på vej mod opklaring, men politiet har brug for din hjælp.

 

Det drejer sig om drabet på den 41-årige Heidi Abildskov, som den 16. november 2012 blev fundet død i sin have på Frederiksdalsvej 174 i Virum.

 

Nordsjællands Politi anslår drabstidspunktet til omkring klokken et om natten.

 

Har du kendskab til en asiat med en hårdt såret højre hånd?

Det er nye efterforskningsmetoder, som har givet nye oplysninger i sagen, og det er i den forbindelse politiet nu har brug for offentlighedens hjælp.

 

Nordsjællands Politi har således nu udsendt et signalement af den formodede morder.

 

Der er tale om en mand af asiatisk afstamning. Alder og højde er ukendt.

 

Inden drabet var han iført en sort dynejakke mrk. ”BUDDY”, str. L med lynlås foran og 2 skrålommer, samt lysegrå joggingbukser mrk. ”LEOPARD” str. 176 med mørkeblå og gule striber på langs af benene og sorte strømper.

 

Det formodes at han medbragte en rørtang mrk. SANDVIK BAHCO, som han efterlod på gerningsstedet.

 

I forbindelse med drabet har gerningsmanden pådraget sig en skade indvendigt i formentligt højre hånd, og han har blødt kraftigt.

 

Skaden kan have været behandlingskrævende, og hånden har formentligt været indhyllet i gaze eller plastret til i dagene efter drabet.

 

Fra gerningsstedet er der sikret fuld DNA-profil samt hånd- og fingeraftryk fra gerningsmanden, som siden er søgt efterlyst via Interpol i en lang række lande.

 

Retskemikere har påvist narko i blodet

Ved analyse af gerningsmandens blod har retskemikerne nu kunnet påvise, at han på gerningstidspunktet var påvirket af flere typer narkotika.

 

Nordsjællands Politi er nu meget interesseret i at få oplysninger fra personer, der har kendskab til personer af asiatisk afstamning, der i november 2012 var iklædt ovennævnte tøj, der betegnes som ”genbrugstøj” eller ”klunsertøj”.

 

Og som ligeledes kendskab til personer af asiatisk afstamning, der færdes i narkotikamiljøet i Storkøbenhavn, men også i resten af Danmark.

 

Eller som har kendskab til personer af asiatisk afstamning, der på gerningstidspunktet og dagene efter, havde pådraget sig en skade i formentlig højre hånd.

 

Desuden vil Nordsjællands Politi gerne høre fra folk, der kan have kendskab til en rørtang af mærket SANDVIK BAHCO, der blev efterladt på gerningsstedet.

 

Har du oplysninger i sagen, vil Nordsjællands Politi meget gerne høre fra dig på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…