Det er ikke muslimer, der bliver integreret ind i vore samfund, men vores samfund, som bliver integreret ind i islam

Alt tyder på, at integrationen nok skal lykkes – set indefra (et islamisk perspektiv)går det som smurt

Et svensk tidsskrift finder lidelsesfælde – London

Stadigt flere områder i Europa beslaglægges af især muslimske indvandrere, og områderne vokser og breder sig geografisk.

 

Også i London er der no-go-zoner. Et firma der kører kurér har indstillet udbringning i flere områder. Det er simpelthen for farligt, særligt efter mørkets frembrud. 

 

Chaufførerne er blevet angrebet med både knive og syre. Det har Mats Dagerlind skrevet en artikel om i Samhällsnytt som udkom den 31/12 2017. Se den her.

 

Holdningen afhænger af hvorfra der kigges 

No-go-zoner breder sig overalt i Europa. Også i Danmark.

 

Mange tror, at der er bred enighed om, at disse områder med parallelsamfund er noget dårligt, som ikke burde være her.

 

Men sådan er en del muslimer ikke på det, efter min vurdering.

 

Under et besøg til Trekanten i Holstebro, fortalte en beboer mig, at der er stor forskel på holdningen, alt afhængigt af, om man bor udenfor og kigger ind, eller om man bor indenfor i Trekanten og kigger ud. Området er endnu ikke hverken særlig ødelagt, og der er kun spordisk ballade og småbrande.

 

Flere og flere finder udsigten god

Ligesom beboeren i Trekanten, så er perspektiveringen forskellig, alt afhængigt af hvor man er. Meget tyder på, at det også gælder integration.

 

De muslimer der nu har indtaget forstæderne i Paris, Molenbeek i Belgien, forstæderne til Göteborg, Nørrebro og Malmö, eller de områder som nu er no-go-zoner i London : Hackney, Stoke Newinton, Bethnal Green, Elephant and Castle, Stratford og Tower Hamlets området, ser tilsyneladende helt anderledes på tingene. Når de kigger ud af parallelsamfundet på det omgivende samfund, så tyder det på, at de ser endnu ikke integrerede områder.

 

Ekspansion er en pligt

Som Ungarns ministerpræsident Viktor Orbán fornylig udtrykte det, så er det vi oplever ikke muslimske flygtninge men islamiske erobrere. Den Korte Avis 11.1.

 

Mange muslimer som kommer hertil, ser ifølge Orbán selv deres ankomst til Europa som en invasion og erobring – hvilket også er defineret som en pligt i islam. Hijrah betyder eksempelvis invasion ved immigration.

 

Oberst Gadaffi fra Libyen talte om, at invasionen ville ske med barnevogne, og Erdogan formulerede i en tale, at “minaretterne er vores bajonetter, kuplerne vore skjolde, moskeerne vore kaserner og de troende vore soldater”.

 

De skriver det selv, de siger det selv og de gør det selv 

Situationen er nu den, at flere og flere områder rundt omkring i Europa er no-go-zoner for “vantro”, og områderne vokser.

 

Det er i overensstemmelse med det der er påbudt enhver muslim – nemlig at alt og alle skal underlægges islam – og dertil, så siger mange af de ledende muslimer det selv. Det er en invasion. Vi invaderer jer. Vi kommer til at overtage jeres land.

 

Meget tyder på, at det ikke er tomme ord. Stadigt større områder er direkte farlige for landenes oprindelige borgere at færdes i. Stadigt større og stadigt flere områder er tabt til et folkeslag, en kultur, en religion – der ikke vil os det godt.       

 

Fra et islamisk perspektiv, så går integrationen glimrende

Konklusionen bliver stadigt sværere at komme udenom, for alt tyder på, at det ikke er muslimerne der bliver integreret ind i vore samfund, men vore samfund der bliver integreret ind i islam. 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…