Otte unge indvandrere smed to mænd ned på togskinnerne og efterlod dem hjælpeløse

En tidlig morgen i august talte to mænd med en ung mand på Taastrup Station. Det endte tilsyneladende i meget grov vold mod de to.

 

Noget skete åbenbart, som fik den unge til at slå og sparke de to mænd. Noget tyder på, at han bare havde set sig gal på to tilfældige mænd.

 

Samtidig ringede han efter forstærkning.

 

Og kort efter kom en gruppe på omkring syv unge indvandrere løbende ind på stationen, og sammen gik de otte løs på de to mænd.

 

Sådan har flere medier beskrevet forløbet som for eksempel TV2Lorry, sn.dk og eb.dk.

 

I dag er de otte unge i alderen fra 16 til 20 år stillet for retten i Glostrup sigtet for grov vold. sn.dk

 

Ifølge eb.dk havde gruppen af voldelige unge indvandrerbaggrund.

 

De otte fortsatte med at slå og sparke de to ofre.

 

Men det blev værre endnu.

 

En af mændene pressede de to ofre ned på togskinnerne. Her fortsatte den rå vold. Der blev nikket skaller og taget halsgreb. Og de otte mænd trampede og sparkede på skift de to ofre flere gange i hovedet, mens de lå ned. Det fremgår af anklageskriftet skriver eb.dk


Pludselig blev de otte gerningsmænd bange for, at et S-tog er på vej, og de sprang op på perronen. De to ofre var så ilde tilredt, at de ikke kunne komme væk ved egen kraft. De blev efterladt hjælpeløse på togskinnerne. Det fremgår af anklageskriftet.

 

De otte mænd er udover at være tiltalt  for trusler og grov vold også tiltalt for at overtræde straffelovens paragraf 252 ved at forvolde nærliggende fare for ofrenes liv.

– Der er tale om et groft og umotiveret overfald på to personer, som kunne være endt helt galt, da en af de forurettede blev efterladt hjælpeløs på togskinnerne, udtalte Søren Andersen, efterforskningsleder, Vestegnens Politi, om overfaldet, tidligere i dag.

 

” Det er vores opfattelse, at de to mænd, der blev overfaldet af de otte unge mænd intet havde gjort. Overfaldet var helt umotiveret. Det lader til, at de var helt tilfældigt udvalgt”, sagde Søren Andersen til TV 2 Lorry.

 

Nogle af de sigtede erkender delvist, mens resten nægter sig skyldig.

 

En anden kultur

Mange indvandrere kommer fra ikke-vestlige ofte muslimske lande, som har en helt anden historie og kultur end den danske.

 

Her er samfundets fællesskab ofte svagt, og der er slet ikke en velfærdsstat, som vi kender den.

 

Her må man søge sikkerhed og beskyttelse i storfamilien eller klanen. Og vold er udbredt for at sikre sin familie og sin klan.

 

Når sådanne kulturer generelt er forbundet med vold er der altså en samfundsmæssig forklaring på det.

 

Men det hjælper jo ikke de danskere, som bliver ofre for denne form for voldelig gruppe- og klankultur i Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…