Nu også i Danmark: Kvinde angrebet og fik smidt væske i ansigtet, der viste tegn på forbrændinger på huden

I europæiske og især i engelske byer er det ikke mere usædvanligt, at kvinder får smidt ætsende væsker, som regel syre, i ansigtet.

 

Det samme er nu sket for en 46-årig kvinde fra Hanstholm. Der var dog ikke tale om syre, men hvad politiet betegner som en ”endnu ukendt væske”.

 

Kvinden var på vej til arbejde ad et stisystem i den nordlige ende af Bygmarken, hvor hun mellem klokken 06 og 06:20, mødte en mørkklædt mand, som gik modsat retning, skriver Nordjyske.

 

Da manden passerede kvinden, smed han pludselig noget væske i hovedet på hende.

 

Hun nåede at vende hovedet

Skaden blev dog begrænset takket være kvindens hurtige reaktion.

 

”Hun nåede at vende hovedet så meget, at det ramte ved siden af hovedet,” fortæller politikommissær Bjørn Bo fra Thisted politi til Nordjyske.

 

Kvinden blev efterfølgende behandlet på Thisted Sygehus. Skaderne var heldigvis begrænsede, men der var tegn på forbrændinger af huden, fortæller Bjørn Bo og fortsætter:

 

”Vi vil gerne i forbindelse med en mand, som kvinden kort efter mødte på stien.”

 

Manden, som gik med en hvid labrador kan muligvis have set gerningsmanden til overfaldet, mener politikommissæren.

 

Gerningsmanden beskrives som 170 til 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført mørk jakke og mørke bukser og havde en hue og et halstørklæde, som dækkede ansigtet.

 

Politiet har undersøgt området, men har ikke fundet spor af manden eller fundet flasken, som var en klar halvlitersflaske.

 

Du kan læse hele artiklen i Nordjyske her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…