Islamisering af Danmark: I stor biograf sad muslimske mænd og kvinder adskilt – ingen griber ind

Køndadskillelse til muslimsk møde i København (Arkivfoto: Privat)

Mandag aften viste den store biograf Cinemaxx i København en islamisk propagandafilm, LAST CHANCE. Den blev introduceret af en imam med rabiate holdninger. Det var organisationen VIOMIS Aid (viden om islam) som stod for arrangementet. Den Korte Avis

 

Forestillingen er endnu et eksempel på, hvordan islamiseringen af Danmark skrider frem – uden at politikere griber effektivt ind og får det stoppet.

 

Publikum var fortrinsvis unge muslimer, som det kan ses på billederne her i Uriasposten.

 

Og forestillingen blev afviklet helt i tråd med rettro islams kvindesyn.

 

Mænd og kvinder blev således holdt adskilt i overensstemmelse med det muslimske kvindesyn. Det man blandt andet kan læse om i Koranen Sura 4:36.

 

Billetterne blev uddelt i to forskellige køer – én for mænd og én for kvinder. Og i biografen sad mændene på de forreste rækker og kvinderne bagerst – med en tom stolerække mellem de to køn. De skriver jp.dk

 

Det er altså endnu et eksempel på, hvordan de islamiske kvindeundertrykkende regler får lov til at brede sig i Danmark.

 

Politikerne siger, at det er de imod, men de gør reelt ingenting. Det lovede de ellers blandt andet i 2009.

 

Ministre i demonstration – men intet er sket

I 2009 holdt Hitz-ut-Tahrir et møde i Den Sorte Diamant i København. Inden mødet blev det oplyst, at mænd og kvinder skulle sidde adskilt til mødet.

 

Det medførte en demonstration foran bygningen. I demonstrationen deltog flere medlemmer af Venstre-regeringen.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Det var jo glædeligt.

 

Men det er tragisk, at der tilsyneladende intet er sket siden for at stoppe denne form for islamisering.

 

Tværtimod er det bare blevet værre. Nu kan den form for muslimsk kønsadskillelse foregå uden at nogen taler om at stoppe det.

 

Vi så det også i TV2’s dokumentarprogrammer “Moskeer bag sløret”. I islamiseringen breder sig i de danske ghettoer.

 

Nu får vi en stor ghettoplan. Fint. Men ikke et ord om indsatsen mod islamiseringen.

 

Og mig bekendt ingen reaktioner om kønsopdelte møder fra den borgerlige regerings ministre, eller fra dem der dengang demonstrerede ved Den Sorte Diamant.

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

 

Vi hører gerne fra dem, hvis vi tager fejl.

 

Islam skal få unge ud af banderne

Filmen viser, hvordan hårdkogte medlemmer af en rå og kriminel bande bliver omvendt til troende muslimer. (se trailer for filmen i bunden af artiklen)

 

“Jeg håber ikke, at nogle af jer forventer en ”Scarface”-agtig film, hvor jeg springer rundt med en uzi og sprænger ting i luften, for sådan er filmen ikke”, sagde den australske filmproducent før filmen blev vist. Det er et islamisk filmselskab, der har lavet filmen, som bliver vist over hele verden.

 

Han fortsatte på halvt engelsk halvt arabisk: “Vi har et stort problem i Australien med kriminalitet, narkotika og bander. Denne film er baseret på sande historier, som jeg har været involveret i som imam”. jp.dk

 

Skarp kritik

Forestillingen er blevet skarpt kritiseret af blandt andre Kenneth Kristensen Berth i Den Korte Avis. Har er meget kritiske over, at imamen Mohamed Hoblos får lov at optræde i Danmark.

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

 

Hoblos har på video blandt andet sagt, at det er værre ikke at bede end det er at myrde og voldtage børn. (se video i bunden af artiklen)

 

Naser Khader, udlændinge- og integrationsordfører for De Konservative, har fulgt imamen og undrer sig over, at han overhovedet kan rejse ind i Danmark.

 

“Jeg forstår ikke, hvorfor Mohamed Hoblos ikke er på listen over hadprædikanter. Han har været ude at sige, at det er værre at misse en bøn end at være voldtægtsmand. Jeg vil opfordre udlændinge- og integrationsministeren til, at han kommer på den liste, så han ikke kan rejse ind i Danmark.” jp.dk

 

Han kalder også filmens budskab for bekymrende.

 

“Jeg har et problem med, at man vil løse kriminalitet med religion, for nogle gange ender det ud i begge dele, og så kan det være en meget farlig cocktail.”

Kritikken har fået en ungdomsklub i Aarhus til at blive væk fra filmforevisningen. Den Korte Avis

 

Læs også
48 islamiske skoler underviser i intolerance og kvindehad, skriver britisk rapport

Klubben ligger i en af de tungeste indvandrerghettoer, og det er bekymrende, at en dansk klub, der skal integrere børn og unge tager dem med til sådan en forestilling. De blev godt nok væk i sidste sekund, men med meget tågede begrundelser.

 

Mohamed Hoblos fortæller, at filmen handler om at sprede et budskab om gode værdier frem for religion. Han afviser, at filmen er propaganda – og siger, at var tilfældigt, at salen var kønsopdelt:

 

“Filmen handler om værdier og kvaliteter frem for religion. Det er vigtigt, at vi fokuserer på vores ligheder i samfundet frem for vores forskelligheder. jp.dk

 

Cinemaxx, som har udlejet lokalet til Viomis Aid, som står bag filmvisningen henviser til et svar, der blev lagt ud på Facebook tirsdag, hvor der bl.a. står:

 

“Vi udlejer hvert år sale til et stort antal arrangementer, debatfora og erhvervskonferencer. Når en virksomhed eller organisation ønsker at leje sig ind, er det naturligvis et krav, at det indhold der vises eller fremføres i biografen ikke er af stødende, ulovlig eller på anden måde kompromitterende karakter. Vi har set den film igennem, som Viomis har leveret til arrangementet, og har ikke fundet, at indholdet strider mod ovennævnte retningslinjer,” skriver Cinemaxx.

 

Biografkæden fortæller imidlertid også, at den først mandag morgen via posts på Facebook blev gjort opmærksom på, at Mohamed Hoblos var inviteret til at introducere filmen. Og at de på baggrund af den oplysning bad politiet tage stilling til sagen. Politiet vurderede ikke, at der var risici. Derfor tillod de arrangementets gennemførelse.

Læs også
Kunderne elskede pølsevognen på Brønshøj Torv, men nu har ejeren givet op efter grov chikane fra drenge – de krævede, at der kun blev solgt halal

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…