Der skal handles på problemerne med indvandring nu

Formand og næstformand for Nye Borgerlige Pernille Vermund og Peter Seier Christensen (foto: Nye Borgerlige)

Stilstand. Det er hvad vi oplever nu. Forhandlingerne mellem regeringen og Dansk folkeparti er brudt sammen. Det kunne ellers være nemt. Regeringen giver nogle lempelser på udlændingepolitikken, og DF kvitterer med at gå med til skattelettelser. Det burde ligge lige til højrebenet. Hvorfor sker det så ikke?

 

Først og fremmest fordi Venstre ikke vil tage et opgør med vores såkaldte internationale forpligtelser. De er forældede og uden mening i nutidens virkelighed. Det var eksempelvis ikke meningen med flygtningekonventionen, at den skulle være en løftestang for masseindvandring fra især Mellemøsten og Afrika til Europa, men det er den blevet.

 

Hvis regeringen, læs Venstre, ville give sig på dette punkt, kunne vi komme videre til gavn for Danmark. DF bekæmper skattelettelse, men hvis regeringen tilbød seriøse stramninger på udlændingepolitikken, ville DF acceptere skattelettelser af den simple grund, at deres vælgere ikke vil acceptere, at de blokerer for udlændingestramninger med henvisning til skattelettelser.

 

Virkeligheden er at Venstre ikke vil tage et opgør med de internationale konventioner. Det vil Socialdemokratiet heller ikke. Derfor skal man ikke stemme på dem, hvis man ønsker de nødvendige stramninger af udlændingepolitikken. De skal tvinges til det. De vil aldrig gøre noget af betydning på eget initiativ. De vil fortsætte med at træde vande, så længe de kan.

 

Danmark står med enorme problemer. De er ikke uløselige, men det er helt afgørende at alle indser det, og at de handler på det nu. Husk det næste gang, du står i stemmeboksen.

 

Peter Seier Christense er Politisk næstformand for Nye Borgerlige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…