Jeg forklarede slagter-damen, at jeg ikke ville have halalslagtet kød – så fik jeg et svar, der gjorde mig paf

Arkivfra andre sammenhænge / skærmprint / You Tube

Sidste besøg ved slagteren bliver nok sidste besøg ved slagteren. I hvert fald denne.

 

Hos en lille slagter i Vestjylland, fik jeg mig en rystende oplevelse.

 

Ved forrige besøg hos slagteren spurgte jeg efter kød, som ikke er halal-slagtet. Til det svarede den dame, der ekspederede mig, at alt kød hos os er slagtet på traditionel dansk vis. Alt undtagen kyllinger. Dem har vi svært ved at skaffe, sagde hun.

 

Efter at have tænkt lidt over dette, spurgte jeg så ved næste besøg, om man så ikke kunne få kyllingerne leveret fra en af de mange gårdbutikker i nærområdet ?

 

Til det svarede hun : “tjoo, men det plejer ikke at være et problem. Ikke alle vore kunder er så sippede”.

 

Tænk at skulle høre det høre det hos en dansk slagter.

 

Ikke unødvendigt hysterisk 

I denne situation – i denne kontekst – opfatter jeg sippet som; at jeg er unødvendigt hysterisk.

 

Men kender man bare lidt til halalslagtning og islam, så ved man, at det på ingen måder er unødvendigt og hysterisk, at sige fra overfor den tiltagende islamisering af Danmark.

 

Da ekspedienten så mit ansigtsudtryk, og da hun hørte min reaktion, skal det retfærdigvis siges, at hun prøvede at glatte lidt ud.

 

Selvom jeg var paf, fik jeg spurgt, om ikke det er for dårligt, at det er så svært i et kristent land at finde noget kød, som ikke er halal ?

Læs også
Kunderne elskede pølsevognen på Brønshøj Torv, men nu har ejeren givet op efter grov chikane fra drenge – de krævede, at der kun blev solgt halal

 

Hun svarede : “jo, og når man spørger efter det, så stemples man næsten som racist”.

 

Om racist i virkeligheden var myntet på mig, eller om det var et reelt forsøg på udglatning ved jeg ikke med sikkerhed, men jeg valgte at tro det sidste, og lod den ligge der.

 

Hun er delvist undskyldt, men det er journalisterne ikke      

Ligesom islamforskerne på landets universiteter har undladt at oplyse og advare, så har også journalisterne svigtet. Mange ved ikke hvad islam er, og hvor farlig den politiske ideologiske del af islam er.

 

Ser man kun DR og TV2, og læser man kun de landsdækkede store aviser, så er man misinformeret. Enten har man en skæv opfattelse af virkeligheden, eller også er man helt uvidende.

 

Som følge af den uvidenhed, så kommer slagterdamen uforvarende til at sanktionere mod mig, og dermed bane vejen for den sorte del af islam – for mørket.

 

Læs også
Danmark har fået en ny stormoské – Den Korte Avis har været på besøg

Kun delvist undskyldt   

Grunden til, at hun kun undskyldes delvist, er, at hun som personale i en slagterbutik bør vide, at halalslagtning er dyremishandling og uhygiejnisk.

 

Når hjertet efter halsoverskæring fortsat pumper blodet rundt i dyrets krop, så kan bakterier fra dødssnittet sætte sig rundt omkring i kødet.

 

Desuden kan man frygte, at dyrene ikke altid er bedøvet og bevidstløse, når der halalslagtes.

 

Dansk lovgivning pålægger slagterier giver dyrene et slag for panden, før halsoverskæring, når de halalslagter. Det gøres på en metalplade med en boltpistol. Det skal sikre, at de er bevidstløse, når de får halsen skåret over. Men man kan frygte, at de nogle gange kun er “groggy”, og endnu mere rædselsslagen.

 

Ægte halalslagtning foregår uden bedøvelse. Hvor ofte dette foregår på halalslagterier i Danmark, har jeg ikke belæg for at sige noget om, men det Helle Kofod beskriver er et sandt rædselsscenarie, se etik.dk, Kristeligt Dagblad her.

 

Disse ting bør man som professionel i en slagterbutik vide en hel del om.

Læs også
Belgien islamiseres, og muslimer bliver mere radikale – myndighederne bortforklarer islams rolle

 

Derfor er ekspedienten hos slagteren kun delvist undskyldt.

 

“Allah er størst”

Men det er måske uforskyldt, hvis hun er uvidende om islam.

 

Det ændrer bare ikke ved, at halal-slagtning er en del af islamiseringen af Danmark.

 

Når der halalslagtes, så skal der være en rettroende muslimsk myndighedsperson til stede. Han skal bevidne, at alt foregår som foreskrevet.

 

Under slagtningen fremsiger han : “Bismillah, allahu akbar” som betyder “I Allahs navn, Allah er størst”.

 

Læs også
Politikere fik lusket en tilladelse til muslimsk bønnekald igennem – men nu melder alle problemerne sig

På store slagterier kan imamen erstattes af et bånd, der afspiller den islamiske bøn, som sendes ud over en højtaler. Det kontrolleres og godkendes af en imam eller anden muslimsk lærd, som dermed gør det muligt at certificere kødet som halal.

 

Denne certificering bliver de muslimske personer betalt for. Men offentligheden og kunderne ved ikke, hvor store beløb det drejer sig om. Og de ved heller ikke hvad pengene bliver brugt til, selv om mange frygtet, at de går til udbredelse af fundamentalistisk islam gennem blandt andet Muslim World League med hovedsæde i Saudi-Arabien, som står for en stor del af  halal-certificeringen globalt.

 

Nogle kristne oplever, som jeg, dette kød som forbandet og som et voldsomt overgreb.

 

For andre, der måske kun er lidt kristen eller slet ikke, opleves det også som et overgreb, ikke mindst fordi man gennem halalcertificering påtvinges, at betale til islamistiske organisationer i form af afgifter.

 

Det er præcis det samme som at tvinge danskerne til, at grave deres egen grav.

 

Religiøse særhensyn i et sekulært land, er ikke bare en uskik – det ødelægger alt

Det er i forvejen særdeles problematisk, at kødet i supermarkederne ikke er mærket, og at man ikke der, som det allermindste, kan vælge halal fra. Den Korte Avis Her og Her

Læs også
To journalister og en afgående minister har sat ild til debatten om islams fremmarch i Frankrig

 

Stod det til mig, så forefandtes der slet ikke halalkød i et kristent land som Danmark. Dels af de grunde som jeg lige har nævnt, og dels fordi, dette særhensyn, som alle andre islamiske religiøse særhensyn, gør det nemmere for fundamentalister at leve her.

 

Uanset om det drejer sig om halalkød, tørklæder, svinekød, særsvømning eller bederum, så baner det vej for intolerant politisk islam.

 

Religion er en privatsag. Men denne del af islam er uprivat. Den repræsenterer påbud om levevis og samfundsindretning, og er derfor i høj grad mere ideologi og politik, end det er religion.

 

Desuden er denne “larmende del” et redskab – et værktøj til at udøve blød jihad og dawah på. I andre ord, et middel til at lave samfundet om, med henblik på at islamisere alt og alle.

 

Derfor bør denne del af islam, selvfølgelig ikke nyde beskyttelse bag love om religionsfrihed.

 

Vil man efterleve og udleve islam i sin helhed, så må man flytte til et af de 57 islamiske samfundssystemer, som verden rummer.

 

“Man” skal ikke her arbejde på, at Danmark bliver nummer 58. Det vil ødelægge alt det Danmark bygger på.

 

Derfor blev jeg så rystet over slagter-damens reaktion, da jeg ikke ville have halal-slagtet kød.

 

Steffen Wernberg-Møller   

 

https://www.etik.dk/dyreetik/halalslagtning-er-uetisk.-dyrene-lider-unødigt

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…