Nu blomstrer Hylden – her er opskriften på Hyldeblomstsaft

Foto: af hyldesaft: Ellen Aarlit Gade - Foto af Hyld: Tove Skipper

Opskrift på Hyldeblomstsaft:

 

50 store hyldeblomstskærme

500 g brun farin (kan erstattes af alm. sukker)

1000 g sukker

2 tsk citronsyre

4 citroner

2 l.kogende vand

 

Opløs sukker og citronsyre i 1 liter kogende vand
Skyl og skær citronerne i skiver
Læg hyld og citronskiver skiftevis i en stor skål
Hæld sukkervandet over
Tilsæt resten af det kogende vand

 

Stil det koldt en 2-3 dageRør en gang imellem.
Saften sies tilsæt atamon i, kommes på Atamonskyllede flasker og stilles i køleskab

 

God fornøjelse

Ellen Aarlit Gade

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…