Araber fik tildelt ny lejlighed i Skive, men det var ikke godt nok til ham – så truede han med at flække hovedet på den ansatte

En 40-årig arabisk mand havde fået tildelt en ny lejlighed i Skive Kommune.

 

Men den var ikke god nok til ham, så han truede udlejeren og tolken: “Jeg kløver dit hoved”. Det skriver skivefolkeblad.dk.

 

 

Det er ikke den eneste gang, han har fremsat sådanne trusler.

 

 

For nylig var han til møde på Jobcenter Skive. Her blev tolken og en af de ansatte ramt af hans trusler. Udlejeren af den lejlighed, han er utilfreds, med blev også truet.

 

Ifølge sektionsleder Lisbeth Sanders gik det ud over en tolk, hvor den 40-årige på arabisk truede med at »flække« både udlejeren og tolken, skriver skivefolkeblad.dk.

 

– Det er træls, selv om det her bestemt ikke er noget af det værste, vi har været udsat for. Vi har et princip om, at man under ingen omstændigheder skal true vores medarbejdere, og derfor bliver det øjeblikkeligt meldt til politiet, siger hun.

 

Manden blev meldt til politiet.

 

Voldskultur

Selvfølgelig skal manden meldes til politiet. Men det hjælper næppe meget.

 

En del af de asylansøgere, som kommer til Danmark vil være dybt præget af det mellemøstlige hjemlands voldskultur. I de arabiske, mellemøstlige og ofte muslimske lande har man ofte nogle helt andre æresbegreber, end dem vi generelt kender til i Danmark. Og bliver disse æres begreber krænket, så er reaktionerne ofte meget voldsomme.

 

Her er et eksempel på en mand, som får penge, lejlighed og meget andet af det samfund han kommer til. Men i stedet for at være taknemmelig og gøre noget til gengæld, så bliver han krænket, fordi alt ikke går lige efter hans hoved.

 

Danskere kan bestemt også blive krænkede og voldelige. Men der er et mønster, som vi også ser i andre europæiske lande med en stærk tilstrømning fra ikke-vestlige ofte muslimske lande.

 

I går bragte vi for eksempel en artikel om to asylansøgere som smadrede et asylcenter, fordi de ikke fik deres vilje.

 

Kulturkløften mellem den europæiske og den mellemøstlige kultur har vist sig at være så dyb, at integration generelt er meget vanskelig. Derfor er det vigtigt at tilstrømningen bliver bremset, og at mange af dem, der er i landet, hurtigst muligt vender tilbage til deres hjemland.

 

Sker det ikke, får vi efterhånden mange flere sager som den fra Skive.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…