Mohammed anholdt for at voldtage 10-årig pige – men ingen myndighed spørger sig selv om, hvorfor så mange mindreårige piger bliver forulempet

En pige på bare 10 år er blevet voldtaget.

 

Det skete forrige torsdag, mens hun legede i en baggård i Malmö.

 

Måske gyngede hun, eller var i færd med at sjippe. Hun var tryg. Men så kom den ny virkelighed forbi.

 

Den lille pige blev voldtaget. Det har svensk politi oplyst.

 

Det var Mohammed på 30 år der kom forbi. Han er fra Libyen og statsborger der, men har boet nogen tid i Sverige. Det skriver Fria Tider, som overværede grundlovsforhøret.

 

Mohammed har tidligere været anholdt og mistænkt for at forulempe en kvinde og en pige. Men begge gange blev han sluppet fri igen. Den ene gang var det en kvinde på 50 år, den anden gang en pige på 14 år. (expressen.se)

 

Han er også dømt for røveri og mishandling.

 

Denne gang er han fængslet, og nu skal han mentalundersøges.

 

Han må være psykisk syg, tror man, fordi man bruger erfaringerne fra en vestlig kultur.

 

I et land som Sverige tror man umiddelbart, at det er unormalt at ville have sex med en pige på 10 år, og at voldtage hende, når man har lyst og muligheden er der. Manden må være psykisk syg.

 

Det kan selvfølgelig ikke udelukkes. Men Mohammed fra Libyen har rødder i en helt anden kultur med et andet syn på kvinder og sex med mindreårige.

 

Og i Vesteuropa vil myndighederne generelt slet ikke tænke på om en form for kriminalitet bunder i en helt anden kultur.

 

Og man vil ikke se, at der kan være et mønster.

 

Det ville ellers være nærliggende.

 

Migranter har begået overgreb mod mindreårige i Vesteuropa

De seneste år har der i de vesteuropæiske lande været en lang række af voldtægter og seksuelle forulempelser af mindreårige piger.

 

Her er nogle af de seneste eksempler:

 

I flere britiske byer er pakistanske mænd blevet dømt for seksuel udnyttelse af en et stort antal mindreårige som regel britiske piger. Det er sket i byer som Rotherham, Rochdale, Oxford og senest Huddersfield. Det er der skrevet meget om i britiske medier.Læs Den Korte Avis her og her

 

En jødisk pige på 14 år blev myrdet i Tyskland af en iraker i juni måned.

 

En pige på 16 år blev gruppevoldtaget og myrdet i Italien. Fire afrikanske mænd er anholdt.

 

I Frankrig er en udlænding netop blevet dømt for voldtægt af 12-årig.

 

13-årig pige voldtaget af fire somaliere i Sverige. De filmede voldtægten og lagde den ud på nettet.

 

I den verden – der har islam som værdigrundlag – er 10 år for en pige mere end rigeligt.

 

Tilbage i 2008 blev Danmark for alvor rystet. En pige på 14 år blev på markedet i Vorbasse udsat for en helt usædvanlig grov gruppevoldtægt af fire mænd fra Irak.

 

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol

Flere islamkritikere har påpeget en sammenhæng med såvel en ikke-vestlig som en muslimske kultur, der er præget af beretningen om Muhammed som giftede sig med Aisha da hun var 6 år gammel, og fuldbyrdede ægteskabet da hun var 9 år gammel.

 

I flere ikke-vestlige muslimske lande er det udbredt at gifte sig med mindreårige. I nogle af landene er den lovlige grænse lav eller der er slet ingen grænse.

 

Men medierne og politikerne har ikke villet diskutere, hvad sammenhængen kan være mellem seksuelle chikaner og et kulturelt kvindesyn og syn på mindreårige.

 

Tværtimod går udviklingen den modsatte vej.

 

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol (ECHR) har i sidste uge slået fast, at en østrigsk kvinde godt kunne dømmes for at sammenligne profeten Muhammeds giftemål med en 6-7-årig pige for pædofili.

 

Det er blevet skarpt kritiseret af Jacob Mchangama, jurist og direktør for tænketanken Justitia.

 

Men det preller sikkert af på medier og politikere, som ikke vil se et kulturelt betinget mønster.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…