Massiv politibeskyttelse af iranere – men tyveriplagede danske købmænd får ingen hjælp

Politiet har ikke tid.

 

Sådan lyder budskabet ofte, når tyveriplagede købmænd og andre butiksejere ringer til politiet for at få hjælp mod tyveknægte.

 

Ofte slæber en tyvebande ved højlys dag varer i store mængder ud af forretningerne for øjnene af både personale og kunder, medens det tilkaldte politi blot udebliver.

 

Til gengæld er der ikke mangel på politi, når iranere, der i Danmark er sigtet for terrorsympatier, afholder konference.

 

Massivt politiopbud på Amager

Således har politiet nu lagt noget, der ligner en beskyttende jernring omkring hotellet Park Inn by Radison på Amager.

 

Her er omkring cirka 180 deltagere fra 20 forskellige lande samlet til en konference, der er arrangeret af iranere, som anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi den 7. november sigtede for at sympatisere med terror.

 

Og nu skal de altså beskyttes. Endnu engang.

 

Politiet har omringet hotellet på amager. Der er opsat kontrolposter, hvor alle bliver kontrolleret, inden de får lov at fortsætte, ligesom der er opsat et hegn rundt omkring hotellet, hvor indgangen er bevogtet at tungt bevæbnet politi.

 

Afholdes af repræsentanter for terrororganisation

Det er repræsentanter fra den iranske løsrivelsesorganisation, ASMLA, der afholder konferencen.

 

Organisationen stod bag et terrorangreb mod en militærparade lørdag den 22. september i byen Ahvaz i det sydvestlige Iran.

 

Straks efter terrorangrebet, hvor 29 soldater og civile dræbt og mere end 70 såret, havde formanden for ASMLA i Danmark ifølge lektor Rasmussen Christian Elling, Københavns Universitet, hyldet angrebet.

 

”Den første gruppe, der tog ansvar, allerede inden Iran selv havde haft tid til at sige noget om angrebet, har adresse i Danmark, og der står på deres hjemmeside, at de hører til her. Det lægger de ikke skjul på,” lød det således fra Rasmus Christian Elling ifølge Ritzau.

 

Ligeledes har formanden, som i øvrigt hedder Yacoub Al-Tosari, ifølge DR kaldt terrorangrebet mod militærparaden og de civile tilskuere som ”heltemodigt”.

 

Og nu afholder den selvsamme formand og talsmand for ASMLA en konference på Amager.

 

”Der deltager forskellige minoriteter. Vi prøver at forklare den undertrykkelse, vi oplever fra det iranske regime og samtidig gøre opmærksom på vores sag,” fortæller Yacoub Al-Tosari til TV 2 om konferencens formål og fortsætter ifølge Ritzau:

 

 

” Vi har sammen med andre minoriteter – både etniske og religiøse – været udsat for den statslige terror i Iran. Det er nu nået helt til Danmark, og det vil vi sætte fokus på.”

 

Var årsag til lukning af trafikken den 28. september

Med bemærkningen om, at ”det nu er nået helt Danmark” referer Yacoub Al-Tosari til den 28. september, hvor PET slog alarm.

 

Således havde PET en særdeles begrundet mistanke om, at Iran havde sendt en kommando til Danmark med det formål at likvidere Yacoub Al-Tosari og ligeledes formentlig et par stykker mere.

 

En sort stjålen sort Volvo på svenske nummerplader, der udviste en påfaldende interesse for ASMLA-formandens adresse i Ringsted, udløste alarmen, da den stak af, efter at politiet ville stoppe den.

 

Det resulterede i en større biljagt, hvor det lykkedes for føreren af Volvoen at ryste både PET’s biler politiets patruljevogne af hvorefter færge- og broforbindelser blev lukket med kilometerlange bilkøer som resultat.

 

Det viste sig senere, at Volvoen intet havde med sagen at gøre. Den var ifølge politiet stukket af, fordi føreren ikke havde kørekort og i øvrigt var påvirket af hash.

 

Men alligevel kørte han åbenbart ikke så lidt bedre, end både PET-folkene og politiet var i stand til.

 

For politiet har jo ikke mandskab

Og medens politiet afsætter store ressourcer på at bevogte eksiliranere, der i Danmark er sigtet for terrorsympatier, må købmænd og andre handlende fortsat sejle i deres egen sø, når de udsættes for tyverier og plyndringer.

 

For politiet har jo ikke mandskab til sat beskytte danske handlende.

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2018/de-tre-iranere-som-pet-beskytter-i-en-saadan-grad-at-man-28-september-lukkede-sjaelland-ned-er-nu-anholdt-og-sigtet-for-terrorsympatier/#

 

https://denkorteavis.dk/2018/martin-henriksen-om-irans-attentatplaner-i-danmark-indvandringen-har-ogsaa-gjort-danmark-til-en-slagmark-for-udenlandske-konflikter/

 

https://www.dr.dk/nyheder/indland/udleveringsbegaeret-iraner-vi-er-klar-til-de-danske-domstole

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…