Macron får kritik for FN’s migrationspagt, som han længe forsøgte at hemmeligholde

Wikipedia

 PARIS: ​Så røg proppen af flasken.

 

Når talen falder på Marrakech, tænker franskmændene normalt på deres foretrukne feriemål i Marokko. 

 

Men nu kan det ikke længere skjules, at Marrakech lægger navn til en FN-traktat, som risikerer at åbne for en tzunami af nye arabiske og afrikanske immigranter, som får flere og bedre rettigheder end EU-landenes indfødte beboere.

 

Og måske værst af alt. Det bliver ulovligt og betegnet som racisme at kritikere pagten. Et voldsomt overgreb på ytringsfriheden i europæiske nationer.

 

 Præsident Macron, regeringen, ledende politikere og store og små medier har gjort deres bedste for at holde pagtens bekymrende indhold tæt til kroppen.

 

Det lykkes ikke mere. Især Emmanuel Macron står for skud for uærlighed.

 

I Le Figaro spørger Eric Ciotti, der er konservativt medlem af Nationalforsamlingen, præsident Macron, hvorfor han ikke følger eksemplet  fra USA, Australien Ungarn, Østrig, Polen, Bulgarien, Israel, Belgien og muligvis også Holland og Schweiz og stemmer nej.

 

I en kronik i Le Figaro skriver Matthieu Bock-Coté, at Emmanuel Macron ikke burde være en af de få, som underskriver FN-traktaten.

 

Tværtimod udtaler præsidenten, at immigrationen er i bund og grund positiv og bidrager til de europæiske landes velstand og behov for arbejdskraft. 

 

Og faktisk er der mindre end lidt at bekymre sig over ifølge Macron. For aftalen er ikke juridisk bindende og forpligter ikke indvandrerlandene mere, end de selv ønsker. 

 

Man må sige, at Lars Løkke Rasmussen i denne sammenhæng kan prise sig lykkelig for, at hans standpunkter og udtalelser ligger under franske politikeres og mediers radar.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…