Seks navngivne familier i Gellerup er skyld i over 300 sigtelser – kæden hopper af, da den ikke blev smurt i tide

Skolebørn i Gellerup (Foto Privat)

I Aarhus oplyser politikommissær Jens Espersen, at seks bestemte navngivne familier i Gellerup er direkte skyld i over trehundrede sigtelser om kriminalitet. I andre dele af Danmark tegner sig akkurat samme mønster, eksempelvis i Vollsmose, hvor en enkelt familie med lidt over 100 medlemmer, koster Odense kommune mange, mange millioner om året i ydelser og mandskabstimer hos PPR, Socialrådgivere, Tolke, Politi etc.

 

Hvis sandheden kom frem til befolkningen om hvilke ressourcer, der bliver brugt på disse familier i Danmark, så ville vi få en mindre revolution i samfundet. Det er ganske enkelt grotesk!

 

Hvor hopper kæden af?

Første led på kæden: Det er alene, disse familiers skyld, at de ikke har formået at integrerer sig efter den danske model, vores regler, love og normaliteter. Vi ser kvinderne i familierne som har levet i Danmark igennem 25 år, stadig ikke kan sproget og stadig ikke er ude på arbejdsmarkedet og stadig ikke vil være en del af samfundet. Vi ser fædrene stadig bide sig urokkelig fast i urgamle ideologier, som kun er skadelige for den vestlige verden. Vi ser deres børn som er nogle af dem, har udviklet sig til rene psykopater og kun er til stor gene i samfundet, børn som de kommunale ansatte har knoklet med igennem 15-20 år, uden mærkbare resultater og sagsmapper, der bugner hos anklagemyndighederne.

 

Andet led på kæden: Kommunerne og deres lokale politikere, har snorksovet igennem mange år. Sagsbehandlerne har ikke formået at klare opgaven og gør det stadigt ikke. Samtlige medarbejder ude i kommunerne har kørt en alt for social, empatisk og naiv praktisk model, som har været med til at sætte Danmarks tilstand i så ringe en forfatning på dette område, at jeg ville være flov over mig selv, hvis jeg igennem mange år, havde arbejdet med disse mennesker og ikke rykket noget.

 

Tredje led på kæden: Statsministeren, Socialministeren, Justitsministeren, Regeringen og samtlige medlemmer af Folketinget kender til de omfattende problemer med disse familier og Danmarks enorme integrationsproblemer, men en masse forslag, snak, debatter og mindre stramninger, har ikke hjulpet. Hvad er det i frygter? er I angste, vil i ikke erkende? Er det den typiske Danske mentalitet, det går jo nok? Ingen af Jer, har reelt taget et seriøst ansvar og I virker total magtesløse. Det virker tragikomisk, at I alle slås om, at komme ind til Clemens i Debatten eller Radio 24/7 for at gyde Jeres egen karrierer og komme med ligegyldige floskler, men reelt arbejde og ændre problemerne formås ikke.

 

Fjerde led på kæden: Det findes ikke, da kæden for mange år siden, skulle have været smurt. Kæden er hoppet af og i mange tilfælde er kæden så rusten, at den er irret itu.

 

Hård beton bliver blødt

Så blev det 2018 og vores Statsminister proklamerede, at ghettoerne nu skulle blive til blødt beton og at disse familier skulle spredes. Jeg har stadig billederne i hovedet af Abdi og fruen tildækket, kommer gående med deres ged i hånden på Ildervej i Skåde eller kvinderne ligger på fedet i Risskov iført heldragt og bader til tonerne af titelmelodien til Badehotellet. Vi ændrer intet ved at lave helhedsplaner for ghettoområderne, når det er indholdet den er galt med og de familier, som har vist sig at være integrerbare, har for mange år siden integreret sig og spredt sig i samfundet og lever fornuftigt og er velkommen.

 

Løsningen

Vi er efterhånden kommet derud, hvor selv Statsministeren erkender problemerne, men ikke tør eller kan handle rigtigt.

 

Vi er helt derude, hvor nødvendigheden og ærligheden er kommet. Man bliver nødt til rent fysisk og lavpraktisk at tage disse problemfyldte familier ind til møder, se dem i øjnene og forklare dem, at de har været en tung, tung klods om det danske samfund i mange år og at nu kører bussen ikke længere. Fortælle dem at i fælleskab, skal vi finde løsningen på en hjemsendelse til deres oprigtige land. Dér de i øvrigt tager på ferie og sender deres børn på opdragelse til. Og det siges, at i samme sommerperiode tager mange fædre til deres hjemlande og arbejder på diverse restauranter etc.

Læs også
Derfor stormer Rasmus Paludan ind i dansk politik

 

Vi bliver nødt til at tage seriøst fat om problemerne og fortælle dem, at deres måde at leve på, ikke er foreneligt med vort samfund og hvis de agter at leve som os, så er de velkommen, men når de går ud fra mødet, så er det med intentionen om total omstilling til at indordne sig under vores grundlov og at næste gang deres mor, som har boet i Danmark i 20 år, skal på sygehuset, så er det uden en tolk, for sådan en har man ikke brug for, efter 20 år i et fremmed land og at taxaen ikke henter jeres børn mere og fragter dem rundt på vores regning, når Ahmed selv har bil.

 

Om betonen bliver blødt og om kæden bliver hel? hmm.

 

Thomas Kold  er Folketingskandidat for Nye Borgerlige

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…