Italiens vælgere er vrede – med god grund

Migranter i Italien (Arkivskærmprint YouTube)

Danske medier er tilbageholdende med at bringe nyheder om daglig islamisk ravage i England, Frankrig, Belgien, Tyskland og Italien. De sætter søgelys på “populister” og “antidemokrater” i stedet for at beskrive og måske analysere voldelige ikke-vestlige immigranters terroraktioner og dominanskriminalitet – fra bilafbrænding, hærværk mod kirker, til voldtægt og røveri. Den skævhed, der omtales nedenfor, er journalistisk venstrefløjs skyklapper ved dækningen af det seneste parlamentsvalg, hvor resultatet bliver den italienske centrum-venstreregerings afgang og en eller anden form for koalition med flere protestpartier.

 

Fem stjerner i spidsen

 

M5S – Movimento cinque stelle, “femstjernebevægelsen” blev i 2013 dannet af komikeren Beppe Grillo fra Genova. Omkring årsskiftet trådte han i baggrunden, og en ny leder overtog roret. M5S fik en gevaldig fremgang i Syditalien og opnåede i alt 9.529.706 stemmer = 32 procent. Det er umuligt at afgøre, om det hører til højre- eller venstrefløjen, men af bekvemmelighed bliver det betegnet som “højreorienteret”, da det står i skarp opposition til den socialistiske regering i Rom. Ledelsen hævder, at M5S ikke er noget parti, men en bevægelse. Den version passer dog dårligt med det politiske spil, der nu foregår med de tre andre partier, som satser på at danne en ny regering. Men programmet er en blanding af krav om bedre miljøbeskyttelse og større råderum på lokalt niveau. Holdningen til EU er uafklaret. Den nuværende formand Di Maio afviser en folkeafstemning om fortsat deltagelse i euroen, men andre har ytret protest mod “unionen”, der i flere omgange har tilføjet Italien livsfarlig skade.

 

Ligaen

Ved udgangen af år 2017 blev navnet “Lega Nord” forkortet til “Lega”, fordi partiet satser på hele Italien og ikke kun regionerne omkring Po-sletten. Formanden Matteo Salvini rettede skarpe angreb på EU-kommissionen, regeringen og kommunerne, der er fedtet ind i tvivlsomme – delvist mafiøse – affærer med “modtagecentre” for de titusindvis af asylansøgere og de “humanitære” rederier, som fortsat fragter en afro-islamisk invasion til syditalienske havnebyer. Ved valget d. 4. marts fik Ligaen 5.219.136 stemmer, som er en fremgang fra tidligere kun 4 procent – hovedsagelig nord for Rom. Det svarer til næsten 18 procent.

 

Il Cavaliere

 

Dommeren har forbudt den “ridderlige” 81-årige tidligere regeringschef Silvio Berlusconi at opstille til parlamentet, men han har deltaget i den netop afsluttede valgkamp. Han er kendt for sin fjernsynskanal, sit fodboldhold og flere skandaler. Han og hans parti “Forza Italia” er stadig aktiv i politik. Valget resulterede i 4.244.596 stemmer = 14,47 procent.

 

Fratelli d’Italia

“Italiens brødre” er navnet på et parti, som foreløbig indgår i koalition med Lega og Forza. Dets leder er Giorgia Meloni. Med hensyn til den afrikansk-islamiske folkevandring erklærede hun under valgkampen: “Vores problem er ikke Middelhavet, men regeringen”. Partiet fik stor fremgang i form af 1.250.394 stemmer = 4,26 procent.

 

En regering, der prioriterer italienerne

 

De fire partier er enige på mange områder. Med den kraftige opslutning ved valget repræsenterer de tilsammen 11.134.691 stemmer = 37.52 procent. Den afgående regering fik 6.846.161 stemmer = 23,06 procent. Den markante fremgang skyldes først og fremmest en vrede, der ulmer over hele landet. Valgets vinderpartier kræver beskyttelse af den italienske befolkning, som i stadig mindre grad tolererer, at regeringen intet foretager sig for at standse invasionen over havet. I stedet klamrer ministrene sig til de ordrer, EU-kommissionen udsteder i et klodset forsøg på at forstærke politisk islams tilstedeværelse i Europa – jvf. kommissær Federica Mogherini og andre topfolk i apparatet.

 

Læs også
Afrikansk indvandrer satte ild til bus, hvor skolebørn var lukket inde – det skete i protest mod stram udlændingepolitik

Hverdagens vold

 

De sidste fire år er millioner af italienere blevet udsat for invasionen af unge mænd fra det meste af Afrika og Vestasien. Hverdagen forpestes af tyveri, tilsvining af offentlige parker, slagsmål mellem rivaliserende afrikanere, ildspåsættelse, vold mod tjenestemænd i tog og busser, overfald på kvinder, narkokriminalitet og gadedemonstrationer med hærværk og angreb på politiet. Et grelt eksempel for nylig var en afrikaners mord på en ung italiensk pige, der blev hakket i stykker. En rasende mand skød derpå fire andre afrikanere. Han blev selvfølgelig af venstrefløjen stemplet som racist.

 

Skodjournalistik

 

Ansvaret for den permanente ulykke er først og fremmest den EU-kommission, som med aftalen fra Schengen i 2005 lovede at bevogte EU’s ydre grænser for derpå at gøre det stik modsatte. Foreløbig har hverken tv-reporter Ulla Terkelsen eller Jyllands-Postens redaktion forklaret årsagen til, at Italiens “antidemokratiske” vælgere falder for “populisme”. De kan eller vil ikke informere om den absurde Schengen-ordning og kommissærernes uhyrlige svigt, som er årsag til en invasion, der frembringer det daglige voldskaos i Italiens byer. Fatter disse personager, at en stat, som negligerer befolkningens sikkerhed, mister legitimitet?

 

 

Kilder:

http://www.la7.it/otto-e-mezzo/video/giorgia-meloni-fratelli-ditalia-sullimmigrazione-clandestina-il-problema-per-noi-non-è-che-abbiamo-27-02-2018-235153

http://www.corriere.it/elezioni-2018/risultati-politiche/senato.shtml#map

Læs også
Italiens 5-stjernebevægelse vil lave helt ny gruppe i EU-Parlamentsvalget

http://www.corriere.it/?refresh_ce-cp

http://www.ilgiornale.it/news/politica/i-servizi-segreti-anarchici-pi-pericolosi-dei-jihadisti-1497506.html

https://www.ilfattoquotidiano.it/2018/01/14/migranti-berlusconi-oltre-salvini-in-italia-criminalita-di-476mila-immigrati-che-per-mangiare-devono-delinquere/4092505/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…