Indlæg fra læserne: Debatmøde i aften i Spanien og islam – indvandring igen-igen

Bliv klogere på islam

Vil du vide mere om islams historie? Herunder om islam i Spanien i middelalderen, hvorfra der kan trækkes linjer op til dagens islamisering af Europa? Så kom til foredrag onsdag d. 14. marts kl. 18.30 på Birkerød Hovedbibliotek, hvor historiker Torben Hansen og Lone Nørgaard holder foredrag.

NB! NB!

 

Arrangementet om al Ándalus er grundet strømafbrydelse flyttet fra biblioteket til Glassalen, Birkerød idrætscenter, Bistrupvej 1.

 

Ring evt. mobil 26 28 24 34.

 

Fokus er på den ukritiske gengivelse af myten om et ”andalusisk paradis” under det islamiske kalifat i Middelalderens Spanien.  Den rene historieforfalskning.


Indvandring igen-igen
Det er selvfølgelig positivt, at venstrefløjserne har set et skær af lys m.h.t. muslimsk indvandring. Men jeg spørger mig selv – er det ikke alt for sent!
Mængden af muslimer der hader Danmark er nu så stor, at de i kraft af deres fødselsrate alligevel bliver majoriteten i vort land måske et årti senere end f.eks Sverige. Og vil de ikke på et tidspunkt overtage dette stakkels land, og derfra foretage plyndrings- og erobringstogter her til Danmark ?
Nej, Zenia og hendes parti har sammen med de røde partier virkelig skaffet vort land problemer.
Knud Holm Nielsen
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…