Indlæg fra læserne 8. oktober: Nye job i USA # Mindretalsdiktatur # Da Sjælland blev lukket inde # Toleranceloftet # Mediernes ensidige omtaler

Trump

Af Jan-Erik Nielsen

 

Det blev skabt 134.000 nye job i USA i september, mens konsensus var 185.000. Samtidig faldt ledighedsraten til laveste niveau på 49 år i USA.Hvorfor taler alle medier i Danmark så negativt om Donald Trump ????, manden skaffer jo masser af job til fattige i USA.

 

Læs artiklen på den Norske netavis.


 

Mindretalsdiktatur

Af Visti Christensen

 

Holder det mon aldrig op, dette at minoritetsgrupper i de seneste årtier er blevet fremhævet og favoriseret i pressen – eller selv har ført sig alt for langt frem på de demokratiske baner og forlangt større albuerum og samme taletid som flertallene?

 

Sidste skud på stammen var den opstandelse, der blev foranlediget af, at 7 SF’ere og en lille håndfuld socialdemokrater, med den homoseksuelle Mogens Jensen i spidsen, førte sig frem med diktatorattituder og forurettede børnehaveminer – i anledning af præstevalget til folketingets åbningsgudstjeneste.

 

Jeg havde forventet en lidt mere stiltiende, intelligent og demokratisk accept af det Christiansborg-flertal, der så anderledes på sagen. Men når man i Clement Kjærsgaards ”Debatten” hører infantilt mundhuggeri fra landets ledere, så forundres man ikke, men beskæmmes over politikerledens rimelige udbredelse.   

Men generelt set er det blevet høj mode, at ekstreme mindretal får lov at stjæle mediebilledet og sætte dagsorden for, hvad der skal menes og tales om i dagens Danmark. Man er blevet hunderæd for at komme til at støde nogen, og pressen skal nok finde spidsvinklede ”eksperter”, der bliver stødt over alt muligt.

 

Det benytter små partier sig af. Og deres udtalelser bliver i pressen markedsført som dagens og vejens store nyheder. SF’s formand ”melder nu klart ud”, at hun vil i regering efter næste valg. Og den fortabte SF’er – og nu Radikale – Ida Auken udtaler, at det skal være slut med affald i DK inden for en årrække.

Den altid så kække miljø- og fødevareminister Jacob Ellemann erklærede f. eks. sin kærlighed til bacon, da han blev passet op af demonstrerende veganere udenfor Christiansborg. Og hvad sker? – Han skynder sig i pressen at undskylde og dybt beklage sin udtalelse som værende for kæk og dum.  

Man tør ikke længere sige sig ærlige mening. Heller ikke selvom denne deles af langt de fleste normalt tænkende – eller spisende – danskere. Man underkaster sig de højtråbende mindretal. Og her ses helt bort fra muhamedanere, som de politisk korrekte frelsere mener, skal behandles med særlige fløjlshandsker.

 

Og pressen holder de forkerte gryder i kog. Det er næsten blevet deres dna at fremhæve mindretallene og glemme flertallene. Men mon ikke befolkningen snart siger endegyldigt fra over for, at de lidt trængte, politisk korrekte journalister forsøger at beholde magten, æren og serve-retten på alle baner?

 

Nu bliver der efter sigende skåret ned på antallet af journalister, der har deres faste gang, arbejdsplads og ophold blandt vennerne på Christiansborg. Og det er måske slet ikke så ringe endda.


 

Hvad er retsgrundlaget?

Af Erik Nielsen

 

Ved man, hvilket retsgrundlag der er for at holde 2 millioner borgere tilbage på en ø i flere timer?
Det kniber mig at finde grundlag i retsplejeloven, og under alle omstændigheder er det en total overreaktion, hvor andre alternativer var nærliggende, trafikkontrol VED broerne/færgerne, beskyttelse af de konkret truede personer og lign.

 

Magen til amatøragtig ageren har jeg ikke været udsat for, siden jeg selv blev sendt ud i togene, for at se efter ”mistænkelige personer” efter købmagergade-røveriet.

 

Lukketheden omkring ”red min egen røv-aktionen” kan da kun være for at dække over fejlbedømmelserne.


 

Morten Kvist

Af Finn Andersson

 

Toleranceloftet hos venstrefløjens politikere er ikke ret højt! Skandaløst når de nu selv har så
travlt med at prædike tolerance overfor de mennesker, der kommer til Danmark.


 

Mediernes ensidige omtaler

Af Bue Drewsen

Hver eneste dag ugen rundt, når man læser den venstredrejede JP eller ser nyheder på henholdsvis TV 1 samt TV2, så læser man kun – gentager “Kun” om negative udtalelser om den nuværende amerikanske præsident – der er ikke een af de ovenfor nævnte, der kunne finde på – bare engang imellem, at rose Præsident Trump.
Det er så ynkeligt, at man græmmes – eksempelvis TV 2´s udsendte medarbejder Steinmetz – samtidig med hans altid negative udtalelser om præsidenten – ser man hans hånlige grin.
Man kan kun håbe på, at de amerikanske myndigheder erklærer ham som person “NON GRATA” – og sender ham hjem til Socialistlandet – hvor han kommer fra.
Og en sådan landsdækkende avis – Jyllandsposten – burde være mere sober i deres kommentarer, når det gælder U S A – Havde det været U S S R – så havde der nok lydt andre venlige toner.
Som en tidligere sømand – en Lods udtalte – alle herhjemme kritiserer USA, men alle vil gerne derover.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…