Indlæg fra læserne 6. oktober: Midtvejsvalget og DR # Lastbilfirmaer der aflønner filippinere med 15 kroner i timen # EWII

Midtvejsvalget og DR
Af Karsten Søberg
I en kommentar til midtvejsvalget på DR P1 spørger studieværten, hvorfor Trump ikke bruger den buldrende amerikanske økonomi og lave arbejdsløshed som argument i valgkampen. Det ligger ellers lige for. Reporteren svarer, at Trump i stedet har valgt at fortsætte den linje, der gav ham sejren ved valget i 2016. Og hvad var det så? Jo, at spille på vælgernes frygt, frygt for indvandrere- og vi kender den videre smøre.
Men det er stort set fake news og kun journalisternes sædvanlige drejning af forholdene. For den frygt som journalisten påstår er ikke frygt men håb. Trump vil satse på det håb, som vælgerne har. Og det er jo en ganske anden historie, men passer selvfølgelig ikke ind i en socialistisk dagsorden. Og at Trump overlegent slet ikke bruger faktuelle forhold, som normalt giver valgsejren, gør journalisterne totalt rundtossede. Det må kunne vendes til noget negativt. Det lykkes bare ikke. Ynkeligt. Nedlæg DR, jo før jo bedre.

 

Partilederdebat

Af Einar B. Mogensen

 

Under søndagens partilederdebat på TV2 sagde Statsministeren bl.a., at flere ting vedrørende EU skulle ændres, f.eks. at EU rejseriet mellem Strasbourg og Bruxelles skulle afskaffes. Det mener jeg ikke, at han nogensinde har udtalt sig om før.

Nu nærmer valget sig, det må være derfor, at han lige pludselig kommer i tanke om, at det er noget, som mange vælgere kan gå ind for. Jeg kalder det populisme fra Lars Løkkes side.


Lastbilfirmaer der aflønner filippinere med 15 kroner i timen

Af L. Nielsen
Det er jo HVER ENESTE dag, vi i aviser/TV kan følge med i, at der svindles og laves “kriminalitet/bedrageri” overalt i landet! Der er nævnt eet lastbilfirma, som er storsvindler/menneske-foragter. MEN det er ikke det eneste vognmandsfirma, der benytter sig af slave-lignende aflønningsregler. Hvorfor er der ikke skredet ind???
Hvorfor sidder der 179 personer i folketinget og laver ingenting?– Der svindles og bedrages i stor stil.- Jeg tror, at Danmark kan være med, hvis der skal konkurreres om, hvilket land der har mest korruption. – Vi vinder!! Men det er da flovt, at det er ene idioter/forræder, der er valgt ind i folketinget!!! Og som intet kan finde ud af! Sørgeligt – sørgeligt! Det giver en grim smag i munden – ikke sandt??
Hvad skal disse chauffører leve af? (15 kr. i timen?). De får ikke ordentlig mad, dårlige opholdssteder (containere). Ingen opbevaringssteder til deres tøj/ejendele. Og så kører de på landevejene – de kan falde i søvn, køre galt p.g.a. ingen søvn/mad m.v. – Er det hvad Danmark ønsker?? Får disse chauffører nogensinde sparet så mange penge sammen, at de kan rejse hjem??? – Vognmændene bør have en dårlig “smag i munden” eller ikke?
Det allerværste er, at det firmaer som Coop, Arla, Jysk m.fl. (som skal have varer flyttet billigst muligt fra A til B), som entrerer med disse korrupte vognmandsfirmaer!
Skal vi handle med Coop (det hedder sig at butikkerne er medlemmernes. Jeg tror ikke medlemmerne vil handle hos Coop efter dette!!) Jysk, Arla og ALLE ANDRE store/velhavende butikker (ikke kun madvarebutikker) gør det samme. Det er slaveri. Det foregår også i Saudi-Arabien, Dubai og andre muslimske lande. MEN jeg havde ikke troet det om danske firmaer!!. Billig transport – des større fortjeneste er der til ejerne. – Og vognmandsfirmaer(som behandler deres folk som “slaver”) bør fjernes!
Der er et job til Lars Løkke. Han leder jo efter noget, han kan udføre! Han kunne så også se på de store trawlere, som har opkøbt de “små” fiskeres både/rettigheder. Jeg synes ikke billederne af Danmark ser godt ud!

EWII
Af Lars Junge

I et læserbrev i Den Korte Avis og i ugeavisen Kolding præsenterede hr. Gunner Nielsen sig i begyndelsen af oktober i år sig som en af de skarpeste kritikere af EWII’s sponsorater.

 

I et læserbrev kun i Den Korte Avis opfordrede jeg hr. Gunner Nielsen til i et læserbrev i Den Korte Avis at oplyse, hvornår og hvordan han offentligt har kritiseret EWII.

 

Jeg kan ikke se, at hr Gunner Nielsen har svaret, men i et nyt læserbrev beder hr. Gunner Nielsen om stemmer ved det nye valg til repræsentantskabet.

 

Hr. Gunner Nielsen er som medlem af repræsentantskabet medansvarlig for de beslutninger, EWII har truffet, og ført ud i livet, mens han har været medlem, og han fortjener ikke genvalg.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…