Indlæg fra læserne 5. november: Danmarks sande venner og de der ikke er # Nej tak til middelalderen # Papirkrig i Region Hovedstaden løser intet # Karavaner med mere # I næste uge er midtvejsvalget i USA # Focus på billigere el

Danmarks sande venner og de der ikke er
Af  Jørgen Bæk
I sagen om det mislykkede iranske kup på dansk jord – hvor Danmark alene var oppe imod en stor nation som Iran – fik vi opbakning fra USA, England, Norge, Sverige og Finland. Norge har sågar kaldt den iranske ambassadør til samtale.
Men halløjsa for en larmende stilhed fra EU og især fra vor nabo mod syd, der ikke engang gad hjælpe os da finansslynglerne planlagde angreb på den danske statskasse og tyskerne var vidende om disse planer- uden at kontakte os.
Da vi her i landet erfarede, at Norge også var i slynglernes søgelys, kontaktede vi omgående de norske myndigheder om det. Som en selvfølge når man føler ansvar for sine naboer.
Er Tyskland vore sande nabovenner? Får vi støtte fra EU når vi er i klemme? – nej – de rigtige venner har vi i Norden og over Nordsøen og Atlanten.
En union mellem Canada, Storbritannien og de nordiske lande havde været bedre end EU. Vi havde ikke behøvet et drømmeslot som det selvsvingende teater i Bruxelles , nej blot en fælles pagt mellem vore lande.
En sådan pagt havde forskånet os og især Sverige for Merkels fantasiforestillinger der floppede i 2015 og hvor Sverige desværre lod sig narre af egne politikere med dårlig dømmekraft – med en tikkende bombe til følge.

Nej tak til middelalderen

Af Simon Ødegaard Simonsen, folketingskandidat (V) Østjyllands Storkreds

 

I den forgangne uge har vi oplevet, hvorledes Saudi Arabien havde sendt en 15 mand stor dødspatrulje til deres ambassade i Tyrkiet med det formål at slå én af deres egne kritiske journalister ihjel. En fælde var blevet lagt og journalisten blev da også hugget til plukfisk. Som bevis blev de afhuggede fingre taget med tilbage til Saudi Arabiens kronprins som bevis.

 

En fuldstændig vanvittig udåd og så tilmed foretaget i et andet land. Selv i Danmark ved vi, at dødspatruljer fra andre fremmede arabiske stater er aktive og forfølger deres egne kritiske landsmænd på livet.

 

Tyrkiets Erdogan er nu heller ikke for god af sig. Han erklærer nærmest Europa og EU krig, når han opfordrer sine landsmænd udenfor Tyrkiet til at få så mange børn som muligt, så den tyrkiske andel i de europæiske lande kan vokse.  

 

I København ser vi selvbestaltede bander af kriminelle indvandrere, der på gaden dagligt beskyder hinanden i bedste John Wayne stil. Vi ser at Mellemøstens og Asiens konflikter, primært fra den islamiske verden er blevet importeret her til landet.

 

Konflikter, som vi ikke har lod eller del i og som for det meste ikke angår os!

 

Derfor må spørgsmålet efterhånden være, hvornår har vi fået nok af den middelalderlige kultur. Er det ikke snart på tide, at vi siger, at vi ikke vil have noget med dem at gøre?

 

De kan beholde deres olie og deres strande.  Så beholder vi vores våben, møbler og andet, vi går og sælger til dem.

 


Papirkrig i Region Hovedstaden løser intet
Af Finn Rudaizky, Dansk Folkeparti Region Hovedstaden
Mens Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti i Folketinget efterhånden arbejder mere og mere seriøst
sammen, så går det desværre den stik modsatte vej i Region Hovedstaden, hvor Regionsformand Sophie
Hæstorp Andersen (S) styrer det hele.
Senest smed Sophie Hæstorp DF ud fra forhandlingerne om budget 2019. Vi havde ellers hidtil loyalt gået ind for Sophie Hæstorp som Regionsformand, og altid loyalt fulgt indgåede aftaler. Samme situation var for Det konservative Folkeparti. De blev også bortvist. Og efterfølgende blev også Liberal Alliance kasseret.
Sophie Hæstorp krævede, at de tre partier skulle underskrive en kærlighedserklæring til Sundhedsplatformen – også selvom de tre partier har stor skepsis til Sundhedsplatformens formåen på lang sigt. En sådan skepsis måtte vi ikke udtale os til pressen om. Ytringsfrihed for de enkelte partier var faktisk truet. Og bedre blev det ikke af, at hun udsendte pressemeddelelse om, at hun “var ked af, at vi var gået”. Nej, vi blev smidt ud.

Med Sophie Hæstorps nye ledelsesstil, har hun formået at skabe ny dårlig trivsel i Region Hovedstaden. Og det er ærgerligt for borgerne, hvis mistillid ligger i luften, for så bliver beslutninger normalt dårligere. Men, den socialdemokratiske Regionsformand har nu valgt at basere sit budget og politik, primært med støtte fra Alternativet og de radikale. Også stik modsat af tendensen i Folketinget, hvor hverken Alternativet eller de radikale er inde i varmen hos Mette Frederiksen.

Og hvorfor er det kommet så langt i Region Hovedstaden? Min vurdering er, at en dårlig
ledelsesstil suppleret med talentløs rådgivning er de primære årsager. Det er desværre ikke nok, at
Sophie Hæstorp bomber medierne med solstrålehistorier om sig selv og Region Hovedstadens “succes”.
Beregninger viser tydeligt, at Region Hovedstaden desværre klarer sig dårligst af alle fem regioner
i Danmark.
Det er synd for regionens borgere. Der er rigelig plads til forbedringer. Måske burde Sophie
Hæstorp lægge stilen om? DF er indstillet på at samarbejde om forbedringer for borgerne. Men, det
skal fremover ske med respekt for vore synspunkter og med fuld ytringsfrihed.


Karavaner med mere
Af Robert Højland

Endnu en gang er et foto af migranter og asylansøgere og endnu en gang har man ” anbragt” et barn i forgrunden, samtidig må man undre sig over at blandt de resterende mange hundrede menesker på fotoet er det svært at finde børn.

Jeg væmmes over hvordan journalister omgås sandheden for på den måde at påvirke læserne i en retning der passer til deres politiske ståsted.
Vores statsmonopoliserede medie beskriver ligeledes migranter og asylansøgere i bedste DDR stil, egentlig burde navnet på mediet være DRR et knobskud fra DDR – Danmarks Røde Radio-

I næste uge er midtvejsvalget i USA
Af Morten Dreyer
Og ser man de forskellige meldinger fra danske journalister, så vil resultatet være katastrofalt
for Trump. Siden hans overraskende valg for 2 år har der endog været faste tv programmer, som svælgede i de ulykker og fortrædligheder, som han angiveligt skulle forøve. Der er angiveligt journalister, som har skabt en lysende karrierer ved at svælge i Trumps mærkværdigheder.
Og amerikanske præsidenter er forskellige. Min favorit er Andrew Jackson, præsident nr 7, 1829 til
1837, og deltager i mindst 13 revolverdueller på gaden, Trods hans hårdhed, kunne han være lidt
nærtegende. Dertil var han opfinderen af valgmandskollegiet, som sikrede Trumps valg.
Lad os bruge midtvejsvalget som en lakmusprøve.
Det er min påstand, at danske journalister har misbrugt deres stillinger til at skabe et forvrænget
billede af dagens USA. Hvis valget på tirsdag giver demokraterne flertal i et af de to kamre, så
modtag min dybeste undskyldning.
Hvis republikanerne derimod fastholder deres flertal, så bør redaktionerne hjemkalde deres
journalister og fritage dem for udenrigs politik.

Fokus på billigere el

Af Gunner Nielsen, Kandidat til EWIIs repræsentantskab

 

Jeg stiller op ved valget til EWIIs repræsentantskab. For mig er det vigtigt, at EWII er til for borgerne. Det er os forbrugere, der skal have glæde af det virksomheden laver.

 

Jeg mener det vigtigste for EWII er, at få så billig el, vandvarme og fibernet som muligt. En god service og ordentlige betalingsbetingelser. Derudover skal vi holde kursen, så vi ikke vender tilbage til vanviddet med gigantiske sponsorater og mærkelige og kostbare investeringer i alt muligt, der ikke er til nogen glæde for os forbrugere.

 

Jeg har arbejdet for dette sidste 4 år og vil gerne fortsætte arbejdet. Derfor har jeg brug for din stemme ved valget den 5. til 19. november.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…