Indlæg fra læserne 30. maj: Til Socialminister Mai Mercado # Obama vs. Trump

Til Socialminister Mai Mercado

Hvad har du gjort for de grønlandske børn?

Af Morten Dreyer

Et umenneskeligt system.Katastrofalt. Grønlandske børn og unge svigtes i elendig sagsbehandling. Det skriver Rikke Blegvad i sidste nummer af Weekendavisen om dagens situation. Hun er specialist på børnepleje, og har erfaringer fra Grønland.

 

Situationen for socialt udsatte børn og unge i Grønland er foruroligende. Trods Hjemmestyrets øgede fokus på problemerne sejler sagsbehandlingen, og børn i hobetal lades i stikken. 

For alle os, som har fulgt situationen, så er det blevet værre og værre gennem de senere år.

 

Vi er vel enige om, at børn er et indsatsområde, som ligger hos Selvstyret. Men vi er vel også enige om, at trods Selvstyret, så ligger det overordnede ansvar på dig som minister?

 

Hvad vil du gøre? Selvstyre eller ej. Der skal gøres en indsats for børnene.


 

Obama vs. Trump

Af Robert Højland

Mange var ved at gå ud af deres gode skind, da de så et foto af Trumps datter med sønnen på armen. Vreden skyldtes at børn i Gaza på samme tid var blevet dræbt, MEN intet steds i den danske presse ser man hvordan det ser ud i det menneske venlige Obama asylcenter. Her ligger børn stuvet sammen på et betongulv.

Hvorfor er man stadigvæk så forhippet på at gøre Obama til noget der ligner en helgen?
Er det mon fordi han uden skrupler falder på knæ for diverse medier. Han var en president der forærede amerikanske arbejdspladser væk til alle andre lande. I og for sig udrettede han absolut intet til gavn for hverken USA , samt resten af den vestlige verden. For ikke at forglemme Israel hvor han gjorde alt for at genere landet.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…