Indlæg fra læserne 3. december: FN’s pagt # Den øde ø # Den øde ø 2 # Lars Løkkes ‘Wir schaffen das’ # Marrakech aftalen

FN’s pagt
Af Henrik Schultze

 

Læs nu den pagt! Det er ikke kun medierne men ALLE der vil kritisere migration og migranter , der skal “elimineres” og fratages deres ytringsfrihed. Det forpligtiger underskriverne sig til.

 

Iøvrigt påstår Lars Løkke , at det vil lette hjemsendelse af ‘irregulære’ migranter som væsentligste argument for at skrive under. Det argument mener jeg er direkte løgn.

 

I afsnittet samarbejdsramme punkt 21 står der: “samarbejde om at lette sikker og værdig tilbagesendelse og tilbagetagelse såvel som bæredygtig reintegration”. Eneste sted der skriver om tilbagesendelse i pagten og så er det væsentlige at det er for at gøre det værdigt for migranten. Intet om pligt til at tage migranten tilbage (som alle de andre pligter der pålægges underskriverne men blot opfordring til samarbejde).

 

Hvor langt mon det rækker? Lars Løkkes eneste argument for at skrive under – føj. Hvad er hans motiv?


 

Lars Løkkes ‘Wir schaffen das’

Af Henning Holm Sørensen

Citat af Albert Einstein:
Der findes intet mere sikkert tegn på sindssyge end at gøre det samme om og om igen og så forvente,
at resultatet hver gang er anderledes.

Det forventes at vores regering vil underskrive Marrakesh-aftale 2 i begyndelsen af december. Når man ser på det held vi som nation har haft med at integrere muslimer i vores samfund de sidste 30 år må dette betegnes som politisk sindsyge.

Lars Løkke taber både valget samt respekten på samme måde som fru Merkel.


 

Hvad med at multitaske på Lindholm?

 

Af Morten Dreyer

Det med en øde ø til kriminelle udviste er en god ide. Lidt politisk genbrug ganske vist, men hellere senere end aldrig. Men ideen bliver godt nok devalueret, hvis der er daglige færgeafgange.

 

Venstre forventer først at tage Lindholm i brug i 2021. Helt ærligt. Man er i fuld gang med at nedlægge landbrugs virksomheden og forventer at have ryddet alt i juni måned 2019.

 

Hvorfor prøver man ikke lidt multitasking hos Staten? Begynd straks med planerne for udrejsecenteret, så man 1. august 2019 kan byde de første beboere velkommen. Det kan være, at alle værelser ikke er helt nymalede.

 

Men sæt en bøtte maling og en pensel ind på værelset, så de selv kan male hvis de ønsker det. Så er der trods alt lidt fysisk terapi for de udviste, alt imens de tænker over hjemrejsen.

 

På Lindholm har man en fuld funktionsdygtig bygningsmasse. Indflytningsklar juni 2019. Vil det tage flere år at indrette fjernsynsstuer med paraboler til de kriminelle udviste ?

 

Morten Dreyer Ålegårdsvænget 27 2791 Dragør


Den øde ø

Af Ole Sørensen

 

Lindholm fylder meget i den politiske debat.

Det kunne man have været foruden, hvis man for 18 år siden, i det så korrekte Socialdemokrati, havde lyttet til minister Karen Jestersens kloge ord med vægt.

Dengang handlede det om en sværm, af kriminelle fra Rusland og andre lande i den østlige retning. Havde man dengang været lydhør, var de lige så stille sivet til andre lande.

Tudet ørene fulde igennem mange år.

Har flere politiske partier ført fanerne for, og med vægt på de røde af slagsen. Man har på ingen måde villet indse, at flygtninge problemet voksede i tal og styrke, så vi i Danmark, nu har en hel flok uønskede kriminelle “flygtninge” – Det skete med for åbne grænser, hvor disse folk blandede sig, med de værdigt trængene, fra krige rundt om de arabiske lande.

 

Lindholm må ses som en løsning, der skal følges op, af enkelt billetter til dem, vi ikke på nogen måde ønsker i vores danske og sårbare samfund.

Ole Sørensen – 7400 Herning


Marrakech aftalen
Af Jørgen Bæk
I 1960 blev en række nye lande optaget i FN, således at vi i Europa i FN sammenhæng kun er et mindretal uden tyngde. Katastrofen er at dette mindretal, som det ser ud i dag, er styret af et parlament der af uforklarlige årsager ikke vil se sandheden i øjnene. Ja de nærmest beder om at få Europas kultur udslettet.
Virkeligheden er, at befolkningen i Afrika stiger med en million hver 12. dag på grund af manglende vilje til at sætte ind mod det problem og da slet ikke fra FN’s side. Disse afrikanske FN medlemslande – og de er mange – ser det som en god løsning, at FN dikterer Europa til at tage imod deres befolkningsoverskud. Godt støttet af en stribe korrupte FN medlemslande.
Da jeg var dreng kaldte man den 11. december for fandens fødselsdag på grund af kreditforeningernes termin på den dato. Skal vi nu fejre den fødselsdag på grund af en for Europa meget uheldig aftale.
Lars Løkke – du får ikke min stemme næste gang hvis du ikke sætter hælene i. Du lefler for meget for Bruxelles.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…