Indlæg fra læserne 27. november: Minoriteternes triumferen # De udenlandske chauffører # Myndighederne # FN’s migrationstraktat

Minoriteternes triumferen

Af Visti Christensen

 

Det mest horrible ved at lade minoriteterne få medhold og medvind i religionens navn er, at demokratiet og den sunde fornuft skamrides og normaliteten knægtes. De nuværende politikere på Tinge gør endnu engang knæfald for minoriteterne og tilsidesætter folkeflertallets mening og sunde fornuft. Sidste skud på stammen er, at man fortsat tillader en uoprettelig, vansirende omskæring af drengebørns kønsorgan, før de er blevet voksne og selv kan vælge at sige nej tak.


 

De udenlandske chauffører

Af Michael Nedersøe, byrådsmedlem og folketingskandidat i Østjyllands storkreds

 

For ca. 4 uger siden afslørede TV2, hvordan Kurt Beier, en af transportens kæmper, havde dristet sig til at ændre virksomhedsstruktur ved at hente billig arbejdskraft fra Filippinerne og ikke, som tidligere, fra andre lavtlønslande i Østeuropa. TV2 viste hvor usselt, disse filippinere blev behandlet og indkvarteret og pt. forestår en efterforskning om menneskehandel.

 

Flere store danske virksomheder som JYSK, DSV, Arla osv. var ikke længe om at opsige samarbejdet samt at henvise til deres code of conduct. Det lyder jo meget godt alt sammen, men det er ikke andet end hykleri af værste skuffe.

 

De nævnte virksomheder ved udmærket, at langt de fleste af deres transporter foregår med underbetalte chauffører fra Østeuropa, som lever under næsten lige så usle forhold, når de holder på øde rastepladser, som deres filippinske kollegaer. Østeuropæerne er dog hjemme ved deres familier hver 2-3 måned og det kan være en af årsagerne til, at de ikke organiserer sig og blot tier.

 

Efter flere ugers pressedækning følger Danish Crown nu trop, og de er er ovenikøbet parate til at stille krav til deres transportører. Et af de krav, der springer i øjnene på mig, er punkt 4b, som lyder: “Virksomheden har pligt til at sikre løn og arbejdsvilkår er i overensstemmelse med gældende regler, herunder mindsteløn, i det land, hvor medarbejderen er ansat”.

 

Danish Crown kan altså fortsætte som hidtil, og samtidig fremstå som en virksomhed, der tager ansvar, men deres krav og kontrolskema er i virkeligheden ikke andet end en fis i en hornlygte.


 

Danske politikere, dansk politi, danske retsmyndigeder og myndigheder i det hele

Af Lene Andersen

 

Efter en uge og her til slut en hel lørdag med brugen af enorme mængder af brækposer og utallige besøg i skrigerummet, må jeg gribe fjerpennen.

 

I ugens løb har man måttet lægge øre til fuldstændig vanvittige udmeldinger fra vores politikere og politiledelse. En fra ledelsen toner frem i TV og på den mest nedladende måde forklarer de stakkels bestjålne butiksejere, at røverier og tyverier slet ikke har det omfang de påpeger. Og, at politiet naturligvis må prioritere opgaverne.

 

Og ganske rigtigt toner en ny idiot fra politiledelsen frem på TV og forklarer hvor dygtige de er tll at beskytte terrorbevægelsen ASMLA, den terrorbevægelse som kriminelle politikere og kriminelle udlændingemyndigheder har tilladt ophold i Danmark. Og ikke bare har de tilladt ophold i landet, nej de får minsandten gså tilladelse til at afholde konferencer med andre terrorister fra en masse andre lande.

 

Så efter at have anvendt hele landets politistyrke i september til at lægge Danmark flad og genere store dele af danskerne, kan man nu så bruge hele Danmarks politistyrke på at beskytte disse terrorrister. Jeg ved de ikke er dømt, men det bliver de nok heller ikke. Det hele bliver som sædvanlig brugt til at lukke munden på kritikerne og få tiden til at gå, så vi glemmer det hele.

 

Så har stort set hele den danske politistyrke og andre fjolser siddet og grædt over den “forhenværende” lede bandeleder, der er blevet skudt. Og gud hvor er jeg ligeglad.

 

Jeg kan jo heller ikke glemme tidligere “forhenværende” der så har vist sig overhovedet ikke at være forhenværende, men alligevel bruges de til mentorer og lignende. Bare se på den lede kvinde i politiet på Fyn og den “digter”, der stort set tilbringer sit liv i fængsel og i virkeligheden burde have været smidt ud af landet for år siden.

 

Jeg spekulerer bare på, om bandelederens ofre fra tiden om bandeleder også har grædt hele ugen. For uanset han begræd de modbydeligheder han havde foretaget som bandeleder, må jeg desværre sige, at i min optik er “bedre sent end aldrig” ikke altid godt nok.

 

Et meget klart eksempel på sidstnævnte er EU. Tænk hvad vi havde været besparet for, hvis fornuftige danskere havde sagt nej tak allerede i 72.

 

Hvor længe endnu vil danskerne finde sig i alle de kriminelle myndigheder vi har, nu endog borgmestre og alle mulige andre – tidligere dommere – udtale, at de ikke har i sinde at overholde love der vedtages af Folketinget.

Og så er det jo også lige, at man må spørge lederskribenten i Politiken Vest også kaldet JP, om alle disse myndighedspersoner m.fl. ikke skal respektere landets grundlov, jvf. dagens leder i avisen.

 


 

FNs migrationstraktat

Af Jørgen Casse

 

Til den er der kun een ting at sige, og det er, Danmark bør ikke skrive under på noget sådant. Det vil være en katastrofe ikke blot for Danmark, men for hele Europa.

 

Jeg er ikke uvidende om, at der i historisk tid har foregået folkevandringer, både i Europa, visigoterne fra øst til vest, men også andre steder. Det bør her anføres, at jordens befolkning på de tidspunkter da disse folkevandringer fandt sted, var væsentlig mindre, altså langt under den første milliard.

I dagens verden er befolkningen på jorden vokset til ca. 7 milliarder.

 

I 1950 var der ca. 2,5 milliard, dagens tal er altså næsten en tredobling indenfor 70 år, fortsætter denne udvikling vil der være 21 milliarder om mindre end 70 år, sandsynligvis efter 35 år, osv, osv, osv.

 

Kina (1,4 mia.), Indien (1,3 mia.) og Afrika (1,2 mia.) har som det ses alle passeret een milliard individer, samlet ca. 4 milliarder. Resten af verdenen omfatter ca. 3 milliarder. Tre landområder tegner sig for mere end halvdelen at verdens befolkning!

 

Er der nogen forstandige personer der kan forklare hvad vi gør med denne udvikling, 21 mia. 42 mia. 84 mia. 168 mia. >====> ????

FN aftalen er et lemminge system uden afgrund. Man får en græshoppesværm der flytter fra sted til sted, altså en af Egyptens plager i menneskeform. En menneskeflok der vandre hvileløst omkring fra land til land og lægger dem øde, gennem udnyttelse.

 

Er det virkelig det den danske regering vil medvirke til, en total udslettelse af deres eget land Danmark, videre Europa mfl?

Vi det danske flertal siger N E J !

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…