Indlæg fra læserne 17. april: Orbán, Ungarns leder er en folkehelt # Udlændinge og førtidspension

Ungarn

Af Visti Christensen

 

Ungarns leder og folkehelt hedder Victor Orbán. Hans nylige genvalg til præsidentposten med over halvdelen af de afgivne stemmer, burde give genlyd overalt. Ikke i EU-elitens templer, for Orbán er EU-skeptisk. Og så skal hans folkelige opbakning, hans navn og person ikke nævnes, men kanøfles.

 

Orbán kritiseres på enkelte punkter af vestlige iagttagere og politikere. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulesen Dahl, skriver f. eks. i sit seneste Ugebrev, at han blandt andet er kritisk over for Orbáns syn på pressefrihed.

 

Men når nu pressen netop bruger sin ”frihed” til at fortie kendsgerninger, der ikke passer helt ind i det etablerede pressekorps’ syn på EU, nationalfølelse, populisme og kristen selvstændighedskultur, så kan man vel ikke fortænke Orbán i at have en vis distance til det hellige, almindelige pressefrihedsbegreb.

 

At Ungarns velfærd og levestandard har været i konstant stigning i Orbáns præsidentperioder, vil man helst ikke nævne. Derimod bringes det argument til torvs, at den økonomiske fremgang alene skyldes de mange EU-tilskud. Som om Ungarn var et andet Grækenland, der ikke ville kunne eksistere uden EU’s elitære Frelsermentalitet.

 

Der er også folk, der påstår, at Orbán er korrupt. Det har man jo lov at mene, selvom dette er meget svært at bevise – og især modbevise. Men mon ikke man kan gå ud fra, at det ungarske folk ikke er analfabeter, men formentlig nok er i stand til at skelne mellem sandt og falskt.

 

Ungarn er et lille og ubetydeligt land, set med EU-mastodonternes øjne. Og landet kan nemt blive pålagt økonomiske sanktioner, fordi de sætter deres lands skæbne og overlevelse højere end EU’s direktiver og hullede og uigennemførlige teoretiske paradisdrømme.

 

Ungarn er blevet et foregangsland i Europa.   


 

Førtidspension: Udlændinge er undtaget loven

Af Kim Pedersen

 

I dagens artikel omkring Syrienkrigere er der 7 førtidspensionister iblandt. Læg mærke til at det ikke er på tale at fratage deres pension eller tilbagebetaling.

 

Danskere kan på trods af 100% invaliderende sygdom ikke få en førtidspension, men unge soldater med muslimsk baggrund får det uden nogen grund. Nogen burde fremhæve den vinkel.

 

En ting er sikkert, vores politikere gør det ikke.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…