Indlæg fra læserne 10. oktober: Velfærdsmisbrug # Klima # Populismen vinder

Velfærdsmisbrug

Af Visti Christensen

 

Børneministeren har besøgt Ghettoen i Vollsmose og udtaler, at daginstitutioner har nøglen til et bedre dansk. Og hvad hun mener, er at muslimske børn skal hjælpes til et bedre dansk sprog helt fra barns ben.

 

Tanken er god, for de fleste af os har bemærket, at disse børn er tolke for deres forældre hos lægen og på offentlige kontorer, fordi disse ikke selv kan dansk. Og det er fint nok, men kun så længe forældrene har intentioner om selv at ville integreres, og ikke blot bruger børnene til at opnå goder i det danske samfund.

 

Men integration er ikke kun et spørgsmål om at lære dansk. Og der er altså ingen grund til at iværksætte ekstraordinære indsatser, hvis det kun handler om bedre at kunne “begå sig” i det danske samfund. Vi kan – ved de skattebetalte integrationsbestræbelser – nemt komme til at gøre os selv en bjørnetjeneste.

 

Man har lyst til at opfordre børneministeren til at læse koranen og nogle af de mange nyudkomne bøger omkring problemer i muslimske miljøer, f. eks. Susanne Wiesingers bog: “Kulturkamp i klasseværelset”.

 

Den mulighed, at man nærer slanger ved egen barm, findes. Og giver vi for megen medvind og “støtte” til børn af muslimske familier, hvor de voksne holder fast i egen kultur, sprog, social kontrol og gerne ser ghettoerne blomstre, jo mere kan vor kulturkristne infrastruktur undermineres, og et gode blive misbrugt.  


 

Klima

Af Robert Højland

Der bliver råbt og skreget om hvor forfærdeligt bilerne sviner, men ingen nævner med et ord flytrafikken, luftvåbnet med flere som er de næststørste syndere, men de største er menneskene selv. Hvorfor, det er såre enkelt vi er for mange på vores lille klode, antallet SKAL bringes ned hvis vi skal gøre os håb om at redde jorden. Læger uden grænser gør et godt stykke arbejde, men de bør sørge for at nedbringe fødselstallet i for eksempel Afrika, langsigtet vil det gavne alle. Desværre er der ingen politikker der tør gå op imod katolikker, muslimer med flere der er imod prævention. Der skal andre boller på suppen!


Populismen vinder

Af Niels B. Larsen

 

For nylig skrev Chantal Mouffe, professor i politisk teori ved University of Westminster i London, en artikel i et af vore dagblade vedrørende det nytteløse i at dæmonisere populismen.

 

Ja, naturligvis er det nytteløst at dæmonisere den patriotiske del af befolkningen, for det er i hovedsagen, hvem den så udskældte populisme udspringer af og fra.

 

Det er den del af befolkningen, som er betænkelig ved naive politikernes begejstring for den globalisme, som truer tilværelsen for mange af de mindre heldigt stillede i de europæiske lande. Dem, der mister arbejdet som følge af outsourcing af industri og serviceopgaver til lavtlønsområderne i verden; lande som eksempelvis Kina (som samtidig hugger vestlig teknologi med arme og ben) og Indien.

 

Det er den del af befolkningen, som er særdeles betænkelig ved naive politikeres begejstring for det dybt udemokratiske EU, som bekæmper de enkelte nationer og træder deres selvbestemmelse under fode.

 

Det er den del af befolkningen, som hylder nationalstaten og lokalpatriotismen i skarp modsætning til historieløse og globaliseringsliderlige politikere.

 

Det er den del af befolkningen, som er yderst betænkelig ved politikernes leflen for dybt forældede og dybt skadelige konventioner og som afviser migration som middel til ‘Europas frelse’ – og som ved, at det er stik modsat: det er den direkte vej til Europas undergang som bestående af oplyste og civiliserede velfærdsstater.

 

Det er den del af befolkningen, som totalt afviser enhver berøring med Mellemøstens mest udbredte og mest vanvittige ”religion” og som ser muslimsk tilvandring som decideret skadelig på stort set enhver tænkelig måde.

 

Det er den del af befolkningen, som vinder på langt sigt – og som bagefter står med oprydningsarbejdet efter disse bundnaive politikere, forfattere for illegale migranter, venligboere, humanister, pladderhumanistiske NGO’er, bedstemødre for fred og hvad disse skidtfolk ellers kalder sig.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…