Hvorfor er det så vigtigt at sove godt?

Søvn, søvn og atter søvn. Mens vi endnu er babyer, laver vi næsten ikke andet. Menneskebarnet får masser af det som helt lille …… 12 + timer om natten! Tænk hvis du kunne få det som voksen. Ville det ikke være den rene og grangivelige lyksalighed!

Men i disse tider med stress og jag skal de fleste vist anse sig selv som heldige, hvis de kan leve op til otte-timers standarden. Smerter, sygdomme, bekymringer, familie og arbejde. Det hober sig op og det forårsager, at nogle af os ikke får så meget søvn, som vi burde. Derfor er der mange, der ikke føler sig på toppen, når det kommer til helbredet.

Og det, selvom den gode søvn er helt GRATIS! Det er det eneste om hvilket man kan sige, at hvis man får mere af det, vil det om noget give dit helbred et vigtigt” boost”.

Eksperterne er enige

Alle sundhedseksperter er enige om, at søvn er ”en god healer”. Ingen tvivl om dette!

Mangel på søvn gør foranlediger ikke bare, at man er sur og gnaven hele dagen. Det er ikke kun et spørgsmål om humørsvingninger- det væsentlige er, at for lidt søvn har nogle sundhedsmæssige konsekvenser.

Dårlig eller manglende regelmæssig søvn udsætter dig for flere farer. Du kan få problemer i form af vægtøgning, hjertesygdom eller diabetes. Du ældes hurtigere, og din forventede levetid forkortes!

Køber du en billig seng uden at skele til hvilken seng, der passer dig bedst, køber du den berygtede kat i sækken. Hvis du ligger søvnløs nat efter nat på grund af en knagende, generende seng påvirker det med sikkerhed dit følelsesliv, dit velbefindende og din tankevirksomhed. Derfor er valget af den rigtige seng en fundamental beslutning.

Her er det vigtigt, at du kan indhente råd og vejledning både i en butik men også på nettet. Senge-testeren giver dig en masse tips og gode råd, som er værd at overveje. Senge-testeren.dk er en forbrugerguide fyldt med anvisninger til, hvordan du opnår den bedste søvn.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…