Hvem er denne mand? – han er efterlyst for grov vold

Foto: Politiet

Om aftenen ved cirka 23-tiden den 17. december blev en sagesløs 58-årig mand helt umotiveret overfaldet og tildelt knytnæveslag i ansigtet, ligesom han kom alvorligt til skade med sin fod.

 

Foden måtte efterfølgende opereres på sygehuset.

 

Overfaldet skete ude foran Café Frederiksberg på Hadsundvej i Aalborg, men indtil nu har det ikke været muligt for Nordjyllands Politi at finde frem til gerningsmanden.

 

Det er en alvorlig sag

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, oplyser, at politiet nu offentligt efterlyser en yngre mand, da efterforskningen via overvågning og vidneafhøringer peger på, at det er manden på overvågningsfotoet, som har begået overfaldet.

 

”Det er en alvorlig sag, så derfor efterlyser vi nu den pågældende mand med foto,” forklarer Kenneth Rodam og tilføjer, at politiet fortsat efterlyser vidner, der kan have overværet overfaldet.

 

Den efterlyste mand beskrives af politiet som yngre, cirka 190 centimeter høj, slank og med lyst hår med skilning i venstre side.

 

Hvis nogen kender mandens identitet eller på anden måde måske har en ide om, hvem han kan være, hører Nordjyllands Politi gerne fra dem på 114, ligesom politiet også gerne hører fra folk, der kan have overværet episoden.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…