Hun tog en taxa og troede sig sikker – men i bilen sad en pakistansk chauffør, som voldtog hende

Colourbox

Den unge kvinde havde været i byen. Nu ville hun hjem. Hun tog en taxa på Amager Torv på Strøget i København.

 

Hun troede måske det var mere sikkert end at gå hjem. Men hun tog fejl. I bilen sad en pakistansk taxachauffør, som besluttede sig for at voldtag hende.

 

I går blev han dømt til fængsel og udvisning for bestandig. Men hvad lavede han overhovedet i Danmark? Og hvem har givet denne pakistaner tilladelse til at opholde sig i Danmark?

 

Kvinden skulle til Frederikssundsvej. Men ifølge hendes forklaring kørte taxachaufføren bilen til et afsides sted på Klintevej.  Her låste han dørene og kravlede om på bagsædet, hvor han voldtog hende.

 

Den 44-årige pakistanske chauffør kyssede hende flere steder, bed hende i øret og sagde: ‘I know you want it’. Så trak han hendes leggings og trusser ned og tiltvang sig samleje. eb.dk

 

Kvinden, der var beruset, forsøgte at vride og sparke sig fri og sagde gentagne gange, at han skulle stoppe. Men forgæves.

 

Efter voldtægten kørte han hende til Frederikssundsvej og satte hende af. Hun ringede til politiet. Men hun var så fortumlet og chokeret, at de ikke kunne forstå, hvad hun sagde. Først da en forbipasserende overtog telefonen fik politiet den rigtige adresse, skriver B.T. 8.8.

 

Den 44-årige pakistanske Shahzad Shariq kom til Danmark i 2011, og arbejdede først som opvasker. Senere blev han taxachauffør.  Han har kone og tre børn i Danmark, men er statsborger i Pakistan.

 

Han nægter sig skyldig og siger, at kvinden frivilligt deltog i samlejet.

 

Men det troede retten på Frederiksberg ikke på.

 

Hvad laver den mand  overhovedet i Danmark?

Onsdag dømte retten ham til 3½ års fængsel og udvisning for bestandig uden ret til nogensinde at vende tilbage til Danmark.

 

Men hvordan er han kommet ind i Danmark? Hvem har givet ham tilladelse og med hvilken begrundelse?

 

Er han et eksempel på udlændinge som er kommet til Danmark, fordi ‘vi mangler arbejdskraft’?

 

Han har godt nok arbejdet. Men nu belaster han retssystemet og koster en formue. Og hvad med familien? Skal de nu forsørges af det danske samfund?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…