Hun har forladt islam: Nu fortæller hun om onani, svinekød og muslimers drøm om at erobre Europa

Da jeg havde forladt islam var jeg vældig spændt på at smage svinekød for første gang. Svinekød er forbudt i islam, så jeg tænkte, at svinekød nok var en nydelse på højde med onani. Sådan begynder Jeanette en beretning til rights.no. Hun bliver forfulgt, og optræder under et andet navn, end hendes eget.

 

I lighed med kærlighed, venskab mellem kønnene, forelskelse og sex udenfor ægteskab (men ikke tvangsægteskab), var onani og en række andre ting forbudt i min opvækst. Strengt forbudt.

 

Alt som kan komme mellem Allah og mennesker var haram (forbudt), og fortæring af svinekød blev fremstillet som en enkeltbillet til helvedesilden.

 

Svinekød ligesom onani  

Så jeg tænkte, det at nyde svinekød måtte svare til nydelsen af forelskelse og onani.

 

Men min første pølse smagte af skuffende lidt. Til sammenligning med indisk mad, var en grillpølse slet og ret tragisk. Så jeg måtte smage flere retter med svinekød for at komme frem til nydelsen.

 

Jeg prøvede kogt skinke, salami og flere varianter af svinekød, men kom ikke i nærheden af syndig nok nydelse for at kunne gøre det forståeligt, hvorfor svinekød er forbudt i islam. Omsider indså jeg, at Allah måtte have et horn i siden på bacon. Det måtte være smagen derfra, som trodsede den almægtiges narcissisme.

 

Livet består af mange skuffelser. For bacon er godt, det er det, men der var ikke andet for, end til sidst at erkende: Jeg kan bedre lide ludfisk end bacon. Gerne med bacon. (Ludfisk : Norsk specialitet. Tørret ludbehandlet hvidkødet fisk. Nydes særligt meget i julen).

 

 

Erupa og Arabien som ét stort område

Efter den 22/7 (Utøya) bestemte jeg mig for at læse om Eurabia teorien. (Bat Ya’eo har især skrevet om Eurabia. Den beskriver hvordan kræfter i Europa og Arabien arbejder på at slå de to områder sammen til et Europa-Arabien, Eurabia. Det vil reelt betyde en muslimers erobring af Europa, hvor det er islams love sharia, der kommer til at gælde. (red.))

 

Jeg gruede meget for at læse denne berygtede og skumle konspirationsteori, som gør enhver der læser den, til en muslimfjendtlig højreekstremist.

Læs også
Politikere fik lusket en tilladelse til muslimsk bønnekald igennem – men nu melder alle problemerne sig

 

Men til min store skuffelse var der ingenting i det, jeg læste, som ikke var det samme, som det jeg under min opvækst havde hørt, muslimer romantisere. Jeg lærte hverken noget nyt fra denne teori, blev skræmt af den eller begyndte at hade. Jeg blev bare skuffet. Lige så skuffet som dengang jeg smagte min første grillpølse.

 

Det er imponerende at en “outsider” har  infiltreret islamisk viden dybt nok til at opdage denne interne “Eurabia”-hemmelighed, der er mellem islamiske ledere, soldater og civile, og blotlægge den så tydeligt.

 

Det var meget dristigt og grænseoverskridende at fortælle om teorien, men ikke noget nyt for mig. Men se nu hvordan mange behandler den teori som bacon. Som de frygter den !

 

Historien har aldrig fået en pauser fra erobringer. Den som undervurderer andre, taber.

 

Tekstren er oversat fra norsk af Steffen Wernberg-Møller

 

https://www.rights.no/2018/04/onani-og-svinekjott-de-forbudte-nytelser/

Læs også
To journalister og en afgående minister har sat ild til debatten om islams fremmarch i Frankrig

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…