Restauratør fik ødelagt sin bil og blev overfaldet af indvandrere – men de vidst ikke, hvem han var …

“Nå, så kom man sgu da lige i kamp fra morgenstunden A”

 

Henning Andersen ejer burgerkæden Bull. Klokken 5 lørdag morgen var han ved at gøre kassen op.

 

Pludselig ser han ud af vinduet fire indvandrere komme gående, og at en somalier begynder at slå løs på hans bil, der holder på gaden.

 

Det vil Henning Andersen absolut ikke finde sig i. Han har dyrket kampsport i mange år og kan slå fra sig. På Facebook beskriver han det selv sådan her:

 

“Stod i min butik kl. 05.00 og tæller kassen op, da 4 stk. af anden etnisk herkomst kommer gående, den ene begynder at tæske løs på min bil, og jeg bliver selvfølgelig pænt varm”.

 

“Ryger ud på gaden og råber ham an og går over mod ham, han begynder at spænde sig op og jeg trækker min højre afsted og bliver sku lidt skuffet da han ikke ligger sig ned.

 

Nå men nu er kampen godt igang og jeg får et par gode lowkick ind og et slag mere,

 

Men pludselig kommer der slag fra alle sider og de er pludselig ikke kun 4 men nu er de 10.”

 

Til sidst kommer politiet med hunde, og mændene flygter.

 

Til fyens.dk fortæller Henning Andersen:

 

– Det var omkring klokken fem. Jeg var ved at gøre kassen op, da jeg ser en fra gruppen – en somalier – stå og slå på min bil, der er parkeret over på Skt. Anne Plads. Det vil jeg ikke finde mig i, så jeg går ud for at konfrontere ham, og så er det, vi ryger i totterne på hinanden, fortæller han til Fyens.dk

 

– Til sidste er der så mange, at jeg må trække mig tilbage til butikken og låse mig inde. De smider et skilt gennem vinduet, og jeg tilkalder politiet.

 

Vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen bekræfter overfor fyens.dk, at politiet på det pågældende tidspunkt modtog et overfaldstryk, som det hedder, fra restauranten.

 

Men da politiet nåede frem var gruppen væk.

 

Henning Andersen vil ikke anmelde sagen til politiet.

 

– Det får jeg jo ikke noget ud af, forklarer han til fyens.dk.

 

Opslag fra Facebook via uriasposten.dk

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…