Han har et meget specielt navn, og han er mistænkt for flere villaindbrud

 

Nordjyllands Politi vil meget gerne snakke med ham om en lang række villaindbrud, som politiet er ret overbevist om, at han står bag.

 

Psyman Larsen, der er 39 år gammel, har været eftersøgt at politiet siden den 15. november i år.

 

På trods af adskillige opfordringer fra politiet side har han ikke ønsket at melde sig selv.

 

Er i enten hovedstadsområdet eller i Nordjylland

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, oplyser i en pressemeddelelse, at efterforskningen har givet Nordjyllands Politi formodninger om, at den eftersøgte Psyman Larsen formentlig opholder sig i enten hovedstadsområdet eller i Nordjylland.

 

”Hvis man ser ham, eller i øvrigt har oplysninger om hans opholdssted, så skal man straks ringe til Nordjyllands Politi på 114,” siger Mikkel Brügmann.

 

Han opfordrer samtidig den formodede indbrudstyv til at melde sig til nærmeste politi.

 

”Den eftersøgte ved, at vi leder efter ham, så han kan lige så godt møde op på nærmeste politistation,” siger efterforskningslederen.

 

For flere hundrede tusinde kroner stjålne designergenstande

Berigelsessektionen ved Nordjyllands Politi foretog i efteråret efterforskning i flere sager af indbrud i villaer.

 

I den forbindelse blev der den 14. november 2018 foretaget ransagning i et lagerrum i Himmerland, hvor der blev fundet adskillige designgenstande i form af stole, sofaer, lamper, porcelæn ned videre.

 

Alt sammen til en værdi af flere hundredetusinde kroner.

 

Samme dag foretog Nordjyllands Politi anholdelse af to andre formodede gerningsmænd. Det er to danske mænd fra Nordjylland på henholdsvis 42 og 55 år. Begge har sidenhen været varetægtsfængslet.

 

Det er politiets opfattelse, at Psymon Larsen har været medvirkende til flere indbrud i private boliger, ligesom man mistænker ham for at have forbindelse til de tyvekoster, der blev fundet i Himmerland 14. november 2018.

 

Hvis du kendere Psyman Larsen eller ved, hvor han opholder sig, vil Nordjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefon 114

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…