Store drenge smadrede overvågningskameraer – hjælp politiet med at finde dem

Foto: Politiet

Fyns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere to unge gerningsmænd bag et omfattende hærværk i Vollsmose.

 

De to unge smadrede mandag den 27. august 2018 overvågningskameraerne i 11 opgange i Bøgeparken. Hærværket skete med et slagværktøj. Skaderne beløber sig til godt 45.000 kroner.

 

Selv om overvågningskameraerne blev ødelagt, så blev det alligevel sikret et par vellignende foto af de to gerningsmænd. Politiet håber, at de nu vil føre til en identifikation af de to unge.

 

Fyns Politi kan kontaktes på 144 med oplysninger.

Nogen må have hørt noget, men ingen reagerede

Tilbage står, at nogen i opgangene må have hørt hærværket. Det går jo ikke ligefrem stille af, når overvågningskameraer bliver smadret med hammer.

 

Men ingen har reageret. Enten fordi de var ligeglade, eller fordi de ikke turde.

 

Og så kan det være ligegyldigt, hvor smukt facaden og opgangen er renoveret og hvor lækre lejlighederne er.

 

Vel de færreste ønsker at bo et sådant sted.

 

Der er brugt milliarder

Siden årtusindskiftet investeret en milliard kroner i Vollsmose ved Odense. Det skrev Den Korte Avis om i går 2.12.

 

Formålet var at gøre det attraktivt for ikke-vestlige indbygger at flytte ud i bydelen, men det har tilsyneladende haft den stik modsatte effekt.

 

Da VKO i 2010 offentliggjorde den første ghettoliste, udgjorde ikke-vestlige indvandrere og efterkommere 67 procent af bydelens indbyggere.

 

Den andel var på den nye ghettoliste, der blev offentliggjort i søndags, steget til 76 procent, og det er der en grund til.

 

Årsagen til danskernes uvilje mod flytte derud på trods af ledige nyrenoverede lejligheder, fremgår med al ønskelig tydelighed af efterlysningen fra Fyns Politi.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…