Fransk publicist forventer borgerkrig – og hær og politi frygter, at islamisterne vinder den

Den franske publicist og kommentator Franz-Olivier Giesbert frygter en borgerkrig.

 

PARIS: Frankrig er ved at blive et antisemetisk land, men som følge af strudsepolitik taler man ikke om, at antallet af antisemiske overfald vokser foruroligende.

 

Den tidligere indenrigsminister Gérard Collombe udtalte frygt for, at republikken var ved at tabe kampen for at generobre indvandrertætte områder.

 

Det brød præsident Emmanuel Macron sig ikke om at høre, og Collombe fortrak i protest til sin hjemby Lyon for at genindtage sin borgmesterpost.

 

I dag hedder indenrigsministeren Christphe Castaner, og han udtaler sig præcis som Collombe. Men nu skal den mere og mere upopulære Macron ikke nyde noget af at gå i rette med sin minister.

 

I et direkte interview om bord på hangarskibet “Charles de Gaulle” erkendte han, at han ikke var ufejlbarlig, og at han beklagede forkerte beslutninger.

 

Det var en lidt for sen bodsgang:

 

I gymnasier i “følsomme” bydele må lærerne opgive at tale om Auschwich og gaskamre.

 

Som følge af strudsepolitikken er venstrefløjens folk med stuerene meninger ikke optaget af antisemitisme, men af islamofobi. Sygelig frygt for Islam.

 

Hær og politi frygter, det er en kamp de taber

Og i selvsamme nummer af det politiske ugeblad Le Point, hvor Giesberg udtrykker sine bekymringer, siger navngivne talesmænd for hær og politi  at de ikke har mandskab og udrustning til at genvinde republikkens tabte ghetto-områder.

 

Her hersker islamister i  selskab med narkopushere og banale kriminelle.

 

Måske behøver man i Danmark ikke at søge den bekymrende udvikling så langt væk som i Frankrig. Malmø er et nærmere spejlbillede af hvad der sker, når den indfødte befolkning mister flertallet til muslimske tilflyttere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…