Voldskultur: To ‘flygtningebørn’ fik ikke deres vilje – så smadrede de alt og truede personalet

To uledsagede flygtningebørn gik amok - det koster de svenske skatteydere dyrt (Foto: Politiet)

Det har været dyrt for svenske skatteydere at ombygge den smukke gamle gulmalet bygning til asylcenter for uledsagede flygtningebørn i Sölvesborg i Sverige.

 

Men det tog kun få minutter at smadre bygningen, da to asylansøgere gik amok, fordi de følte sig krænkede.

 

De to ‘uledsagede flygtningebørn’ havde ikke fået deres vilje. Og så tog de hævn. På få minutter blev der ødelagt for 200.000 kroner, skriver den lokale avis, Sydöstran.

 

Ali havde fået afslag på ophold i Sverige  – for anden gang. De blev han så rasende over, at alt skulle ødelægges. Og Reza hjalp ham, lød forklaringen fra Reza i retten.

 

De to ‘uledsagede flygtningebørn’ gik amok med jernrør og ødelagde alt: Møbler, inventar, vinduer og gulve i asylacenteret blev ødelagt. De smed også sten efter en bil, som tilhørte centeret, så den er ubrugelig. Det skriver Fria Tider.

 

Personalet prøvede at stoppe ødelæggerne, men det endte med, at de måtte forskanse sig på kontoret.

 

“De begyndte at smide med stolene og slå alt, hvad de kom i nærheden af, i stykker”, fortæller et vidne i en senere retssag.

 

Efter ‘børnenes’ hærværk var centeret ubrugeligt og blev lukket, skriver svensk TV, SVT.

 

De øvrige beboere blev flyttet, og er nu fordelt ud på andre institutioner.

 

Ali og Reza blev dømt i byretten. Men da de er 17 og 18 år fik de en ungdomsstraf. Samfundstjeneste og dagsbøder. Desuden skal de betale en erstatning på 185.309 kroner.

 

Man kan forestille sig, at det er en straf, de nærmest bare griner ad. Og erstatningen havner næsten med garanti hos de svenske skatteydere.

 

Det bliver værre og værre

Det er først nu, at den onde cirkel for alvor er ved at komme op i omdrejninger. I takt med at “de” bliver flere, så stiger også aggressionerne.

 

Amerikanske soldater bruger udtrykket “take out”, når et fjendtligt mål skal sættes ud af spillet. Netop som det skete på asylcenteret i Sölvesborg.

 

Ordet amok når nye højder. Det bliver hele tiden værre. Det er som om fjendtligheden er stigende, samtidigt med, at antallet af aggressorer er stigende. I dette tilfælde var den udløsende begivenhed en negativ besked fra Udlændingestyrelsen, og man var parat med jernrør.

 

Personalet prøvede at stoppe ødelæggerne, men det endte med, at de måtte flygte ind på et kontor.

 

Tidligere blev der smadret en dør eller et møbel. Der blev råbt og truet. Der blev måske også påsat en brand. Ikke fordi det ikke er alvorligt nok, men nu lægges både biler og bygninger øde. Stadigt hyppigere sker der drab på disse institutioner. 

 

I Danmark er tendensen den samme.

 

Hovedsageligt er det en uheldig kombination af klantænkning og islam, og når der tilføjes en portion “fri vestligt samfund” der er en rød klud, så er den stadigt hurtigere roterende onde cirkel en realitet.

 

Fejltagelser er ren guf for de islamistiske kræfter

Man ved godt, at det er helt galt. Men når politikere og andre ledende kræfter i samfundet ikke ved, hvad man har med at gøre, så tages der forkerte beslutninger. Så kommer man til at fodre krokodillen som Nina Hjerpset-Østlie i HRS kalder det.

 

I en artikelserie i tre dele, der hedder “foder venligst ikke krokodillen”, forklarer hun blandt andet, at når politikere er positive overfor forslag som hijap som del af politiuniformen, så anspores en islamisme, der nu er ved at komme fuldstændig ud af kontrol. Så fodrer de krokodillen. 

 

Skattekroner til tosprogsundervisning er også krokodillemad. Når klantænkende unge muslimer, der kun føler loyalitet overfor egen gruppe, og man fastholder eller ligefrem udbygger modersmålet, så hjælpes de til, at holde sig isoleret som gruppe. En forsker ved Syddansk Universitet i Danmark, Jalal El Derbas, har netop påvist, at de unge fortrinsvist bruger deres modersmål negativt, skriver Nina Hjerpset-Østlie.

 

I stedet for, at andetsproget er en hjælp til forståelse og tilegnelsen af viden, så er det et “lingo” man slår over i, når der er fjender dvs vantro i nærheden. Det er koden, der bruges, når der skal tales nedsættende og hånligt om den vantro lærer. Hvis læreren er sunni-muslim, så er der ro. Første del af Nina Hjerpset-Østlie’s artikel “Vennligst ikke mat krokodillen” kan læses her

                      

​Når man herhjemme igen igen, om 15 år kan konstatere, at heller ikke dette integrationstiltag, som for eksempel ghettoplanen, ​har virket, så er “de” blevet endnu flere, og fjendtligheden er vokset yderligere. Det er vand på islamisternes mølle. Krokodillemad.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…